Δημήτρης Κοτταρίδης: «Έχω παρακολουθήσει τον γιο μου»

Σπάνια αποκάλυψη από τον δημοσιογράφο

Το μεσημέρι της Τρίτης 10/5 ο Δημήτρης Κοτταρίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστό δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει παρακολουθήσει τον γιο του. (Δείτε εδώ ποια είναι η μητέρα του παιδιού του)

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε πως με αφορμή την εκπομπή του όπου γίνονται διάφορα ρεπορτάζ για τις πλατείες, τις συμμορίες ανηλίκων κλπ, μια ημέρα όταν ο γιο του του ανέφερε πως θα βγει επίσης στην πλατεία αποφάσισε να τον παρακολουθήσει με τους άλλους γονείς των υπόλοιπων παιδιών.

Expand player

Μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Κανονικά τον πήρα από πίσω και δεν πήρε χαμπάρι. Καθόντουσαν εκεί είχε και μια πρασιά. ήταν 3 αγόρια και 3 κορίτσια καθόντουσαν με το κινητό, κοιταζόντουσαν δεν ξέρω τι κάνανε. Εμείς ήμασταν πίσω από την πρασιά με το καφεδάκι, κάτσαμε δύο ώρες».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κοτταρίδη

Ο Κοτταρίδης αποκαλύπτει για το διαζύγιο του με την Φραγκάκη - «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από..»

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και αναφέρθηκε κυρίως για το διαζύγιο του με την Εύη Φραγκάκη.

Για το ποια η σχέση του με την πρώην σύζυγο του αποκάλυψε πως: «Έχω πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου, ειδικά και όταν υπάρχει ένα παιδί. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το χωρισμό μας. Είμαι νέος ακόμα για να ξαναπαντρευτώ. Έχω φέρει το γιο μου στο στούντιο για να δει την εκπομπή. Ελπίζω να είναι έξυπνος και να ακολουθήσει άλλο δρόμο.»

Ο γιος μου, μου κάνει συνήθως στιλιστικές παρατηρήσεις, για τα μούσια, τα μαλλιά. Δεν είμαι μπαμπάς του σαββατοκύριακου. Παίρνω το παιδί μου κάθε μέρα από το σχολείο. Θα κάνουμε τα μαθήματα, θα τον πάω στη μπάλα του. Όχι από υποχρέωση, αλλά γιατί εγώ το έχω ανάγκη» συνέχισε λέγοντας ο Δημήτρης Κοτταρίδης.

Τέλος, πρόσθεσε ότι: «Κάθε πρωί ξυπνάω στις 4:00. Στον έναν μήνα κακής τηλεθέασης σε κόβουν, ενώ στην ΕΡΤ δεν είναι έτσι και αυτό είναι καλό. Δεν ήταν εύκολη η αλλαγή από τα 20 χρόνια στον ΑΝΤ1 να βρεθώ αλλού. Δεν έφυγα με καμία πικρία από τον ΑΝΤ1. Λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει σε 47 χώρες». Στο μεταξύ, ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με το διαζύγιο Λαγούτη - Αλικάκη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στούντιο 4: «Κάναμε ότι μπορούσαμε για να μείνει μυστικό...» - Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλά ανοιχτά για τον γάμο του με τη Μιχαλάκη

Στούντιο 4: «Φρίκαρα, τα έχασα όλα σε ένα βράδυ!» - Συγκινεί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για όσα βίωσε