«Κάναμε ότι μπορούσαμε για να μείνει μυστικό...» - Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλά ανοιχτά για τον γάμο του με τη Μιχαλάκη

«Δεν το περίμενε όταν της έκανα πρόταση γάμου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κάναμε ότι μπορούσαμε για να μείνει μυστικό...» - Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μιλά ανοιχτά για τον γάμο του με τη Μιχαλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο που πραγματοποίησε πέρυσι το καλοκαίρι με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες) καθώς και για το πώς πήρε την απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου.

Η αλήθεια για τον γάμο του Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη

«Με τη Δανάη κάναμε ότι μπορούσαμε για να παραμείνει μυστικός ο γάμος μας. Είναι μία στιγμή που θες πραγματικά να μείνει ιδιωτική και για εσένα αλλά και για όσους βρίσκονται εκεί.

Αποφασίσαμε να παντρευτούμε μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης, τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και συγκατοικούσαμε από την αρχή. Η συγκατοίκηση γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ σε μία σχέση. Λένε ότι το παιδί αλλάζει πράγματα στον γάμο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Είχαμε συζητήσει για τον γάμο με τη Δανάη αλλά δεν το περίμενε όταν της έκανα πρόταση γάμου.

Νομίζω ότι επειδή είμαι ρομαντικός, τον έβλεπα θετικά τον γάμο. Μου αρέσει πολύ να πιστεύω στον ρομαντισμό που φτιάχνεται σε μία στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η επική ατάκα της Δανάης Μιχαλάκη για τις ερωτικές σκηνές του Γιώργου Παπαγερωγίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις τους για την σχέση και τον έρωτά τους.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός, ο οποίος λίγο καιρό πριν απάντησε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που καλείται να πραγματοποιήσει σε παραστάσεις, σειρές ή ταινίες και η αντίδραση της γυναίκας του είναι ξεκαρδιστική.

«Όχι, δεν συνεχίζει να μου κάνει ζήλιες για τις ερωτικές σκηνές, είναι εντάξει τώρα. Τελευταία φορά που καθόμασταν στον καναπέ και βλέπαμε το επεισόδιο, της λέω «έρχεται τώρα να ξέρεις» και μου λέει "εντάξει, ξέρω, δεν πειράζει, έχω συνηθίσει με αυτόν τον ρόλο που κάνεις"», είπε γελώντας ο ίδιος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια:«Η αλήθεια είναι πως ο Χρήστος από επεισόδιο σε επεισόδιο είναι με άλλη γυναίκα, αλλά γελάμε πολύ με αυτό».