Γιώργος Παπαγεωργίου: Τι αποκάλυψε στο ενδεχόμενο ενός παιδιού με την Δανάη Μιχαλάκη

«Όταν έρθει η στιγμή...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαγεωργίου: Τι αποκάλυψε στο ενδεχόμενο ενός παιδιού με την Δανάη Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η χρονιά που μας πέρασε ήταν άκρως ιδιαίτερη για τον ίδιο και την αγαπημένη του Δανάη Μιχαλάκη, καθώς έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου

«Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μας με τον γάμο, ειδικά στο πώς περνάμε τον χρόνο μας. Ακόμα δεν έχουμε σκεφτεί κάτι ή κάποιο χρονικό πλαίσιο σε σχέση με το να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Όταν έρθει η στιγμή, καλώς να έρθει»

«Θα συνεργαστούμε θεατρικά ως ηθοποιοί. Δεν θα θέλαμε να συνεργαστούμε σε ρόλους σκηνοθέτη – ηθοποιού. Ήταν κάτι που αποφασίσαμε από κοινού, γιατί δεν θέλουμε να φέρουμε τη δουλειά στο σπίτι».

Φανερά ενοχλημένος ο Παπαγεωργίου για τα σχόλια που δέχτηκε για τον γάμο του: «Γίνεται ενοχλητικό στο βαθμό που...»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino» και την Έρη Βαρδάκη μιας και αποκάλυψε αρκετά για την αγαπημένη του σύντροφο, Δανάη Μιχαλάκη αλλά και το γεγονός του σχολιασμού που έγινε λόγω του ότι αποφάσισαν να κάνουν πολιτικό και όχι θρησκευτικό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου

Φωτεινό σημείο στη ζωή σας αποτελεί η σύζυγός σας, η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη. Αυτή η διείσδυση στην προσωπική σας ζωή, το γεγονός ότι ο γάμος σας το καλοκαίρι αποτέλεσε υλικό για πρωτοσέλιδο, σας ενοχλεί;

Γίνεται ενοχλητικό στο βαθμό που το αφήνεις να γίνει ανεξέλεγκτο. Με τη Δανάη πήραμε την απόφαση να προφυλάξουμε την ιδιωτικότητά μας, χωρίς να μπούμε σε μια διαδικασία κυνηγητού. Δεν θα βάλουμε δηλαδή περούκες και καπέλα για να πάμε ένα θέατρο, ούτε θα κρύψουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι.

Αυτό που με παραξένεψε πιο πολύ από όλα σε σχέση με τον γάμο είναι ότι σχολιάστηκε περίεργα το γεγονός πως επιλέξαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Πίστευα ότι εν έτει 2021 δεν υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις.