Παντρεύτηκαν Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου

Ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκαν Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου

Τα σκαλιά του Δημαρχείου ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην Σύρο. Το ζευγάρι ολοκλήρωσε σήμερα την ευτυχία του.

Οι δυο τους μπορεί ποτέ να μην είχαν επιβεβαιώσει την ημερομηνία του γάμου τους, ωστόσο η αναγγελία αλλά και οι φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού στην Σύρο έκαναν την αποκάλυψη.

Στο πλευρό της νύφης βρέθηκαν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου συνοδεύτηκε από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι του πέταξαν τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω»

To Πρωινό ανακοίνωσε πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται και μάλιστα το μυστήριο έγινε την περασμένη Παρασκευή. Ένα γεγονός που αμέσως η μητέρα του ηθοποιού διέψευσε. Ωστόσο, η εκπομπή συνέχισε να επιμένει στο ρεπορτάζ της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες λοιπόν, με την σειρά της έβαλε τέλος στις φήμες, αρχικά μέσα από την Φωλιά των Κου κου, αδειάζοντας το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά.

Σε νέες δηλώσεις μάλιστα στην εκπομπή Ευτυχείτε, συνέχισε να πετάει τα καρφιά της!

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω. Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι. Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο».

«Είναι αστείο, μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο που μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία (σ.σ. να πάει στη Σύρο), ελπίζω να πέρασε καλά, να έκανε καμιά βουτιά και να βγήκε και κάτι καλό».

«Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφονται. Τίποτα, δεν είμαι έγκυος», ξεκαθάρισε η Δανάη Μιχαλάκη απαντώντας στις φήμες περί εγκυμοσύνης.