Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Στη δημοσιότητα η αναγγελία του γάμου τους

Όλες οι λεπτομέρειες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Στη δημοσιότητα η αναγγελία του γάμου τους

Μετά το «θρίλερ» που δημιουργήθηκε με τις φήμες για τον γάμο τους τον περασμένο Ιούνιο, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανακοίνωσαν πως παντρεύονται και μάλιστα, βγήκε στη δημοσιότητα η αναγγελία του γάμου τους.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και με τον γάμο τους.

Πριν από περίπου ένα μήνα, το Πρωινό αποκάλυψε πως το ζευγάρι παντρεύεται, είδηση που φυσικά δεν ίσχυε καθώς οι δύο ηθοποιοί είχαν προγραμματίσει το γάμο τους για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Τελικά κυκλοφόρησε η αναγγελία του γάμου και ανακοινώθηκε πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρευτούν στο Δημαρχείου Σύρου όπως είχε γίνει ήδη γνωστό.

Η αναγγελία του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Δανάη Μιχαλάκη Γιώργος Παπαγεωργίου γάμος

Η αμήχανη αντίδραση του Ιωάννη Αθανασόπουλου στην ερώτηση για τον γάμο Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν μπόρεσε να μην τον ρωτήσει για το γάμο της καλής του φίλης, Δανάης Μιχαλάκη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει, αν ο ηθοποιός έχει λάβει το προσκλητήριό του.

Στο άκουσμα της ερώτησης, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πάγωσε και ήρθε σε μεγάλη αμηχανία καθώς δεν ήξερε τι να της απαντήσει.

Τελικά απέφυγε την ερώτηση και αρκέστηκε στο να πει ότι ο γάμος θα γίνει στη Σύρο φέτος το καλοκαίρι και η παρουσιάστρια άλλαξε το θέμα άμεσα.