Δανάη Μιχαλάκη: «Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω»

Απίστευτο άδειασμα στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μιχαλάκη: «Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω»

To Πρωινό πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται και μάλιστα το μυστήριο έγινε την περασμένη Παρασκευή. Ένα γεγονός που αμέσως η μητέρα του ηθοποιού διέψευσε. Ωστόσο, η εκπομπή συνέχισε να επιμένει στο ρεπορτάζ της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες λοιπόν, με την σειρά της έβαλε τέλος στις φήμες, αρχικά μέσα από την Φωλιά των Κου κου, αδειάζοντας το ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά.

Σε νέες δηλώσεις μάλιστα στην εκπομπή Ευτυχείτε, συνέχισε να πετάει τα καρφιά της!

Οι δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη για τον φημολογούμενο γάμο της

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω. Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι. Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο».

«Είναι αστείο, μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο που μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία (σ.σ. να πάει στη Σύρο), ελπίζω να πέρασε καλά, να έκανε καμιά βουτιά και να βγήκε και κάτι καλό».

«Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφονται. Τίποτα, δεν είμαι έγκυος», ξεκαθάρισε η Δανάη Μιχαλάκη απαντώντας στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Το βίντεο που αποδεικνύει πως δεν παντρεύτηκε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου. Οι δύο νεαροί ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και καιρό και η αλήθεια είναι πως τα σενάρια για τον επικείμενο γάμο τους έχουν προκαλέσει σωστή αναστάτωση στην showbiz.

Όλα ξεκίνησαν όταν το Πρωινό μετέδωσε μέσα από ρεπορτάζ του, πως το ζευγάρι θα παντρευτεί την Παρασκευή. Η διάψευση ήρθε από κοντινούς ανθρώπους του ζευγαριού αλλά και από την ίδια τη Φιλαρέτη Κομνηνού, τη μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί καθώς το Πρωινό επέμεινε πως θα παντρευτούν την Παρασκευή και λίγο αργότερα την ίδια πληροφορία μετέδωσε και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τελικά ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε κανένας γάμος, αφού το βράδυ της Παρασκευής, η Δανάη Μιχαλάκη βρισκόταν σε πρόβα στο θέατρο και η απόδειξη ήρθε από ένα insta story που ανέβασε ένας συνάδελφός της.