Η Εύη Φραγκάκη εξομολογείται για την συνεπιμέλεια με τον πρώην σύντροφο της - «Είναι δικαίωμα του παιδιού..»

Όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Εύη Φραγκάκη εξομολογείται για την συνεπιμέλεια με τον πρώην σύντροφο της - «Είναι δικαίωμα του παιδιού..»

Η Εύη Φραγκάκη μίλησε στην εκπομπή T-LIVE το πρωί της Δευτέρας και εξομολογήθηκε για την συνεπιμέλεια με τον πρώην σύντροφο της.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει ένα παιδί με τον εξίσου δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη με τον οποίο όμως χωρίσει.

Η Εύη Φραγκάκη, μέσα σε όλα ανέφερε πως όχι μόνο η ίδια αλλά και ο πρώην σύζυγός της έχουν εφαρμόσει την συνεπιμέλεια προκειμένου το παιδί της να βλέπει το ίδιο και τους δυο γονείς.

Στην εκπομπή η δημοσιογράφος, που πρόσφατα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, είπε συγκεκριμένα: «Είναι δικαίωμα του παιδιού να μεγαλώνει με τους ίδιους όρους και με τον ίδιο χρόνο και με τους δυο γονείς του»

Ενώ παράλληλα ανέφερε: «Δεν έχουμε μάχη. Είμαστε δυο άνθρωποι που δεν είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά είμαστε γονείς ενός παιδιού. και θα είμαστε πάντα».

Ευή Φραγκάγκη

Ο Κοτταρίδης αποκαλύπτει για το διαζύγιο του με την Φραγκάκη - «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από..»

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και αναφέρθηκε κυρίως για το διαζύγιο του με την Εύη Φραγκάκη.

Για το ποια η σχέση του με την πρώην σύζυγο του αποκάλυψε πως: «Έχω πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου, ειδικά και όταν υπάρχει ένα παιδί. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το χωρισμό μας. Είμαι νέος ακόμα για να ξαναπαντρευτώ. Έχω φέρει το γιο μου στο στούντιο για να δει την εκπομπή. Ελπίζω να είναι έξυπνος και να ακολουθήσει άλλο δρόμο.»

Ο γιος μου, μου κάνει συνήθως στιλιστικές παρατηρήσεις, για τα μούσια, τα μαλλιά. Δεν είμαι μπαμπάς του σαββατοκύριακου. Παίρνω το παιδί μου κάθε μέρα από το σχολείο. Θα κάνουμε τα μαθήματα, θα τον πάω στη μπάλα του. Όχι από υποχρέωση, αλλά γιατί εγώ το έχω ανάγκη» συνέχισε λέγοντας ο Δημήτρης Κοτταρίδης.

Τέλος, πρόσθεσε ότι: «Κάθε πρωί ξυπνάω στις 4:00. Στον έναν μήνα κακής τηλεθέασης σε κόβουν, ενώ στην ΕΡΤ δεν είναι έτσι και αυτό είναι καλό. Δεν ήταν εύκολη η αλλαγή από τα 20 χρόνια στον ΑΝΤ1 να βρεθώ αλλού. Δεν έφυγα με καμία πικρία από τον ΑΝΤ1. Λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει σε 47 χώρες». Στο μεταξύ, ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με το διαζύγιο Λαγούτη - Αλικάκη!