Ραγδαίες εξελίξεις με το διαζύγιο Λαγούτη - Αλικάκη - Ανακοινώθηκε σήμερα!

Τι άλλαξε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις  με το διαζύγιο Λαγούτη - Αλικάκη - Ανακοινώθηκε σήμερα!

Στο Pop Up μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης ο οποίος μίλησε για την κατάσταση με τον κορωνοϊό, τον εθισμό του στο τζόγο και τον διαζύγιο του με την Μυρτώ Αλικάκη.

«Η κατάσταση που ζούμε είναι ζοφερή. Έχω συναδέλφους και φίλους που είναι σε τραγική κατάσταση. Έχω βοηθήσει συνάδελφό μου που ήταν σε δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν θέλω να τα λέω αυτά. Λόγω καραντίνας σταματήσαμε με τη Μυρτώ τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Είναι μια διαδικασία που δημιουργείται προοδευτικά. Όταν είσαι εθισμένος κάποια στιγμή πέφτεις και λες “δεν πάει άλλο”. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτή τη ιστορία, δυσκολεύτηκα, στριμώχτηκα, ζορίστηκα, πιέστηκα, αλλά αναγκάστηκα να με αντιμετωπίσω, να με αλλάξω και να με κάνω κάτι που σήμερα αισθάνομαι καλά.

Ότι κάνω μου αρέσει να πέφτω με τα μούτρα. Όταν ένας άνθρωπος είναι μέσα στον εθισμό, δεν διστάζει να εκτεθεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον εθισμό του. Για τη στιγμή που έπεσα πολύ χαμηλά δεν θέλω να μιλάω», είπε ο Πέτρος Λαγούτης. Δείτε εδώ, επίσης, μια παλαιότερη συγκλονιστική δήλωση του!

πέτρος λαγούτης διαζύγιο

Πέτρος Λαγούτης: Εξομολογεί τον εθισμό του με τον τζόγο - "Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα χρήματα"

Στη κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο Πέτρος Λαγούτης. Μέσα σε όλα, εξομολογήθηκε και για την εξάρτησή του από τον τζόγο. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πώς σκέφτεται ένας τζογαδόρος, ποια είναι τα συναισθήματα και ποιες οι συνέπειες της εξάρτησης.

«Ζει σε ένα μόνιμο άγχος ο τζογαδόρος, σε ένα μόνιμο στρες. Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία, τέσσερα χρόνια. Έχω καθίσει σε χώρο τζόγου 36 ώρες συνεχόμενα, άυπνος, μόνο με καφέ και τσιγάρο. Και θα καθόμουν κι άλλο, αν είχα χρήματα."

"Σιγά σιγά αρχίζεις μέσα σε αυτή τη μοναχικότητα να χάνεις τους φίλους σου, χάνεις συναίσθημα, το συναίσθημά σου παγώνει γιατί δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Λες ψέματα, αλλά δεν το κάνεις κακόβουλα, δεν θέλεις να βλάψεις κανέναν, νομίζεις ότι θα τα διορθώσεις όλα και θα ξαναγυρίσουν όλα στη θέση τους."

Τέλος, δήλωσε: "Ο τζογαδόρος πιστεύει… άντε να τα πάρω πίσω, να τα βάλω στη θέση τους, να τελειώνουμε. Όντας μέσα στο τζόγο, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και τώρα.
Δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα, δεν υπάρχει ερωτική ζωή, δεν μπορεί κανένας ερωτικός σύντροφος να σου προσφέρει αυτή την αδρεναλίνη κι όλο αυτό που σου δημιουργεί μια μπίλια που γυρίζει γύρω από κάποιους αριθμούς και εκείνη την ώρα εσύ παίζεις όλη σου τη ζωή"