Πέτρος Λαγούτης: Οι σοκαριστικές δηλώσεις του ηθοποιού! "Κάτι έπρεπε να γκρεμιστεί μέσα μου!"

Μίλησε για τον εθισμό και τι έχει μετανιώσει στη ζωή του!

Πέτρος Λαγούτης: Οι σοκαριστικές δηλώσεις του ηθοποιού!

"Κάτι έπρεπε να γκρεμιστεί μέσα μου!" Οι σοκαριστικές δηλώσεις του ηθοποιού! Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε ο Πέτρος Λαγούτης στο περιοδικό People.

Ο ίδιος μίλησε για τα πάντα χωρίς ενδοιασμούς!

Εθισμένος στον τζόγο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός! Η αποκάλυψη με στοιχεία...

Μίλησε για την "αποχή" από την δουλειά του, και όχι μόνο, «Αυτό δεν ήταν σφαλιάρα, ήταν μπουνιά που κράτησε χρόνια. Αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί μέσα από αυτή την ιστορία αναγεννήθηκα. Τα τελευταία δύο χρόνια νιώθω ότι μπαίνω ξανά και στη δουλειά μου. Μπορεί να μην είχα μείνει εκτός, αλλά δεν ήμουν εγώ στο 100%, με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιλογές που σήμερα δεν θα τις έκανα. Όλα αυτά έπρεπε να τα δω. Κάτι έπρεπε να γκρεμιστεί μέσα μου για να το ξαναφτιάξω» εξομολογείται.

Όσο για τον εθισμό του ο ίδιος λέει ανοιχτά, «Ο εθισμένος κρύβεται από τον εαυτό του. Είτε μιλάμε για ναρκωτικά είτε για αλκοολισμό είτε για τζόγο. Νομίζεις ότι αυτό που έχεις δεν είναι κάτι. Σκέφτεσαι “Θα το ελέγξω, θα το αντιμετωπίσω”. Σκέψου την περίπτωση του τσιγάρου. Οι περισσότεροι καπνιστές το κόβουν όταν τους το πει ο γιατρός. Με όλους τους εθισμούς αυτό γίνεται. Σταματάς όταν φτάσεις στον πάτο σου. Στον δικό σου πάτο. Δεν υπάρχει αντικειμενικός. Είναι το σημείο που θα πεις ότι “Δεν αντέχω άλλο”».

Ενώ συμπλήρωσε για το εάν έχει μετανιώσει για τίποτα στη ζωή του, «Όχι. Κι αυτό γιατί θεωρώ τα λάθη κομμάτι της διαδρομής μας. Δεν γεννιόμαστε γνωρίζοντας τα πάντα. Προχωράμε στη ζωή κάνοντας κάποιες επιλογές που άλλες φορές μας βγαίνουν και άλλες όχι.
Αν καταφέρεις να εκμεταλλευτείς αυτές που δεν σου βγαίνουν προκειμένου να δεις τι πρέπει να αλλάξεις και τι δεν σου πάει, τότε νομίζω ότι μιλάμε για ένα κομμάτι της περιουσίας σου. Τα λάθη είναι πλούτος. Έχω φάει γερές σφαλιάρες στη ζωή μου. Αλλά γιατί να τις αποποιηθώ; Αφού αυτές είναι που με έκαναν καλύτερο».

Μυρτώ Αλικάκη - Πέτρος Λαγούτης: Η ερώτηση για την σχέση τους που τους έφερε σε αμηχανία!

Η Μηρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης δέχτηκαν μία ερώτηση για την σχέση του, που τους έφερε σε αμηχανία!

Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha με αφορμή την συνεργασία τους στη νέα σειρά «Αστέρια στην Άμμο».

Η Μυρτώ και ο Πέτρος έχουν αποκτήσει μαζί δύο αγόρια, αλλά οι δρόμοι τους εδώ και 10 χρόνια έχουν χωριστεί.

Μυρτώ Αλικάκη: Ξέσπασε στον "αέρα"! "Μοιάζω με ανορεξική;" (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη τους έκανε μία προσωπική ερώτηση αλλά πριν την κάνει είπε:

«Ετοίμασε τις διαφημίσεις γιατί μπορεί να μου πετάξουν τίποτα…» και συνέχισε: «μετά από δέκα χρόνια γιατί ήσασταν και μικροζεύγαρο… Μετά από δέκα χρόνια χωρισμού αποκλείεται να σας ξαναδούμε να είστε μαζί… ωχ, ωχ…»!

Οι δυο τους φάνηκε ότι ήταν πολύ αμήχανοι και ο Πέτρος είπε:

«Ότι και να απαντήσουμε θα γίνει θέμα».

Μυρτώ Αλικάκη - Πέτρος Λαγούτης: Η ερώτηση για την σχέση τους που τους έφερε σε αμηχανία!

Μυρτώ Αλικάκη - Πέτρος Λαγούτης: Η ερώτηση για την σχέση τους που τους έφερε σε αμηχανία!

Μυρτώ Αλικάκη - Πέτρος Λαγούτης: Η ερώτηση για την σχέση τους που τους έφερε σε αμηχανία!