«Να πέσω;» - "Έλιωσε" το Instagram με ανάρτηση της Φαίης Σκορδά για τα γενέθλια του γιου της

Έκλεισε τα 8

Η Φαίη Σκορδά, που την είδαμε απίστευτα σοκαρισμένη στο πλατό της εκπομπής, είναι μία από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες παρουσιάστριες και η σχέση της με το κοινό της έχει αποκτήσει μία πολύ όμορφη και οικεία μορφή, μέσω των social media. Έτσι, την Πέμπτη 12/5, που είναι τα γενέθλια του γιου της Δημήτρη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ξεκαρδιστικό βίντεο για να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

Η ίδια "ανέβασε" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον Δημήτρη, που γίνεται πλέον 8 ετών και είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, την ώρα που ετοιμάζεται να βουτήξει στην πισίνα του κολυμβητηρίου και ρωτάει εάν μπορεί να πέσει μέσα.

Expand player

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά για τα γενέθλια του γιου της

«Ο Δημήτρης μου. Να πέσω; Χρόνια Πολλά καρδιά μου. Σε λατρεύω», έγραψε χαρακτηριστικά.

"Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου..."

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 20/4. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που τους παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά την επιστροφή της από την Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια η οποία είναι και πρέσβειρα του "Make a Wish" αποκάλυψε πως το μοντέλο βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου με σκοπό να πραγματοποιήσουν μια ευχή ενός παιδιού.

Στη συνέχεια ωστόσο, πέταξε τα "καρφιά" της στα επώνυμα ονόματα που ενώ τους καλούν από το "Make a Wish" δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο τους.

«Και σαν πρέσβειρα του “Make a Wish” θέλω να πω ένα μπράβο στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπήρχε μια επιθυμία ενός παιδιού να πραγματοποιηθεί η ευχή του και να γνωρίσει την Ηλιάνα. Κάλεσαν από το “Make a Wish” τη Χριστοπούλου και ζήτησαν ένα βιντεάκι.

Η Χριστοπούλου είπε αμέσως ότι θα πάνε, έκλεισε εισιτήρια, πήρε την Ηλιάνα και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να δει το παιδάκι και να γυρίσει. Κι επειδή ξέρω πόσοι άλλοι, καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου, που δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο... Γι’ αυτό το λόγο το λέω. Την Ηλιάνα και την Έλενα αυτό τις κάνει ξεχωριστές», είπε η Φαίη Σκορδά, λίγες ώρες μετά το πάρτι που είχαν στο σπίτι τους μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά - Μαθεύτηκε πως...

«Σας το είπα και πριν και θα ήθελα να το σεβαστείτε...» - Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με ερώτηση ρεπόρτερ