Σε πελάγη ευτυχίας η Σκορδά με τα γενέθλια του γιου της - Η εντυπωσιακή τούρτα με τη φωτογραφία του

Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε πελάγη ευτυχίας η Σκορδά με τα γενέθλια του γιου της - Η εντυπωσιακή τούρτα με τη φωτογραφία του

Η Φαίη Σκορδά είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα, η οποία αποδεικνύει συνεχώς πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά της και πως προσπαθεί παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις να είναι πάντα δίπλα τους. Άλλωστε μέσα από την εκπομπή συχνά τη βλέπουμε να συγκινείται γενικότερα, όταν τα θέματα αφορούν σε μικρά παιδιά.

Ευχάριστη ήταν λοιπόν η Μεγάλη Τρίτη 19/4 για την παρουσιάστρια μιας και ο μεγάλος της γιος, Γιάννης είχε τα γενέθλια του και αυτό έγινε ευρέως γνωστό μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, που έκανε η Φαίη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram.

Την ίδια μέρα, αργά το απόγευμα φρόντισε να κοινοποιήσει και την τούρτα του 11χρονου πλέον παιδιού, η οποία έγραφε πάνω τις ευχές, καθώς ήταν φτιαγμένη από μια φωτογραφία με το αγαπημένο άθλημα του μικρού, το polo.

Η Φαίη Σκορδά μας δείχνει την τούρτα γενεθλίων του γιου της

«Χρόνια πολλά Γιάννη», έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Η τούρτα του γιου της Φαίης Σκορδά

Σε ρόλο δασκάλας η Φαίη Σκορδά - Το συγκινητικό post με το ποίημα του γιου της

Η Φαίη Σκορδά έχει βρει τον τρόπο όπως και άλλες γυναίκες συνάδελφοι της, να είναι τυπικές στην δουλειά τους αλλά μετά την λήξη της εκπομπής να είναι πάντα εκεί για τα παιδιά της. Σίγουρα τα Σαββατοκύριακα έχει άπλετο χρόνο να διαθέσει στους δύο αγαπημένους της γιους.

Μέσα από δημοσιεύσεις στον προσωπικό λογαριασμό της Φαίης βλέπουμε τις κατά καιρούς ασχολίες με τα παιδιά της. Έτσι λοιπόν αυτό το Σκ είδαμε την μανούλα να προετοιμάζει το γιο της για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, καθώς από ότι φαίνεται, έχει μεγαλώσει πολύ και θα πει το ποίημα του.

"Εικοσιπέντε του Μαρτιού
το Αγγελούδι εκείνο,
κατέβηκε στην Παναγιά
της έδωσε τον κρίνο.

Την ίδια μέρα διάλεξαν
οι Έλληνες και πάλι,
τα άρματα αρπάξανε
σηκώσαν το κεφάλι.

Διπλή είναι σήμερα γιορτή,
διπλή και η χαρά,
γιορτάζει η πατρίδα μας
μαζί και η Παναγιά."

Φαίη Σκορδά - Το ποίημα του γιου της