Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ''έριξε'' το Instagram - Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της

Ο Γιαννάκης ''λιώνει'' για τη μαμά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ''έριξε'' το Instagram - Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, που βλέπουμε να θέλει να τα συνδυάζει όλα. Είναι σίγουρα πολύ επιτυχημένη στην εκπομπή που παρουσιάζει, Happy Day αλλά είναι χωρίς αμφιβολία μια μαμά αφιερωμένη στα 3 της παιδάκια.

Ασφαλώς οι καθημερινές είναι πιο πιεσμένες για εκείνη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, για αυτό βλέπουμε συχνά τα Σαββατοκύριακα να κοινοποιεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις εξόδους με τα παιδιά της.

Μετά την πολύ τρυφερή φωτογραφία με τα τρία της παιδάκια σε μια βόλτα για πατίνι, αυτή την Κυριακή 20/3 η Σταματίνα πόσταρε την πιο γλυκεία φωτογραφία με τον Γιαννάκη στην αγκαλιά της, σε μια βόλτα για δύο;

Η τρυφερή φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον γιο της

O γιος της Τσιμτσιλή

Η αποκάλυψη της Σταματίνας για το τηλεοπτικό της μέλλον

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Κυριακής 13/3, στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» κάνοντας κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε εάν θα συνεχίσει του χρόνου στον Alpha, με την εκπομπή της Happy Day, η οποία κάνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι στον Alpha. Εστιάζω στο τώρα, στο σήμερα. Αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου. Είναι μία χρονιά πολύ απαιτητική και όποιες αποφάσεις για το μέλλον τις αφήνω για αργότερα. Η ζώνη που υπηρετώ είναι μία ζώνη που αγαπώ και νιώθω όμορφα σε αυτό το πρωινό ξύπνημα.

Μου αρέσει όταν με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε “ξυπνάμε μαζί και ξυπνάμε κεφάτα”», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τονίζοντας ότι δεν θα ήθελε να φύγει από την πρωινή ζώνη.