Σούσουρο στο instagram με φωτογραφία που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από βόλτα με τα παιδιά της

"Έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στο instagram με φωτογραφία που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από βόλτα με τα παιδιά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απόλαυσε την Κυριακάτικη βόλτα της με τα τρία της παιδιά και κατά τη διάρκεια της βόλτας τους παρατήρησε κάποια από τα δέντρα της γειτονιάς ντυμένα με πλεκτό περίβλημα, το οποίο της έκανε εντύπωση. Έτσι έσπευσε κι εκείνη να ρωτήσει το κοινό της στο Instagram αν έχουν δει κι εκείνοι κάτι παρόμοιο.

Παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά τον θάνατο του Κοντομηνά, ο καιρός και η θερμοκρασία ήταν ιδανικοί, δίνοντας στην οικογένεια της παρουσιάστριας την τέλεια ευκαιρία για μία βόλτα και την αξιοποίηση του, συνήθως, πιεσμένου ελεύθερου χρόνου της ίδιας. Στη φωτογραφία απεικονίζονται τα τρία παιδιά, Μαίρη, Νάγια και Ιωάννης, τα οποία φόρεσαν τα πατίνια τους και το απόλαυσαν, ενώ ο σύζυγος της Σταματίνας, Θέμης Σοφός απουσιάζει από αυτή.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την βόλτα με τα παιδιά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε βόλτα με τα παιδιά της

Αποκαλύπτει το μέλλον του Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Κυριακής 13/3, στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» κάνοντας κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε εάν θα συνεχίσει του χρόνου στον Alpha, με την εκπομπή της Happy Day, η οποία κάνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι στον Alpha. Εστιάζω στο τώρα, στο σήμερα. Αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου. Είναι μία χρονιά πολύ απαιτητική και όποιες αποφάσεις για το μέλλον τις αφήνω για αργότερα. Η ζώνη που υπηρετώ είναι μία ζώνη που αγαπώ και νιώθω όμορφα σε αυτό το πρωινό ξύπνημα.

Μου αρέσει όταν με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε “ξυπνάμε μαζί και ξυπνάμε κεφάτα”», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τονίζοντας ότι δεν θα ήθελε να φύγει από την πρωινή ζώνη.