"Έμεινε κάγκελο" στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά - Τα απειλητικά μηνύματα της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη

Δείτε τις συνομιλίες τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στον αέρα της εκπομπής το Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας 9/5, προβλήθηκαν για πρώτη φορά οι συνομιλίες του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, που συλλέχθηκαν ως στοιχεία της έρευνας μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο σπίτι του ζευγαριού έναν μήνα πριν και ένας διάλογός τους έκανε την Φαίη Σκορδά να χάσει τα λογικά της.

Συγκεκριμένα, τα ηχητικά αποσπάσματα αποδεικνύουν την πραγματικότητα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και αφορούν τις συνομιλίες τους πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο διάστημα από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 15/4/2021, ενώ περιλαμβάνονται και συνομιλίες και μηνύματα με άλλα άτομα, συγγενικά ή φιλικά και ο αριθμός τους ξεπερνά τα χίλια, όπως και στο viber.

Τα απειλητικά μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Η παρουσιάστρια δεν πίστευε όσα άκουγε και ο τρόμος και η έκπληξη στο βλέμμα της δεν αφήνουν περιθώρια για πολλά σχόλια. Καθημερινά τα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν σάλο, ωστόσο πρώτη φορά βλέπουμε την Σκορδά σε τέτοια κατάσταση.

«Μια μητέρα είναι ικανή...» - Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις της κατηγορούμενης για την Γιορτή της Μητέρας

Οι αναρτήσεις που έκανε στο παρελθόν για την Γιορτή της Μητέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου βγήκαν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το πρωί της ίδιας ημέρας μέσα από την εκπομπή, ενώ πριν μερικές ώρες αποκαλύφθηκαν και οι τελευταίες συνομιλίες της ίδιας με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η ίδια συγκεκριμένα μέσα από τις δημοσιεύσεις της είχε μιλήσει για τον ρόλο της μητέρας και τις ευθύνες που έχουν, ενώ μάλιστα σε άλλη ανάρτηση είχε μιλήσει για τις δικές της εμπειρίες από τις γέννες της.

«Μη πεις ότι μια μητέρα δεν είναι ικανή για κάτι, γιατί είναι ικανή για όλα», είχε γράψει μεταξύ άλλων η Ρούλα ενώ σε μια αντίστοιχη ανάρτηση είχε προχωρήσει και μετά τον θάνατο των 3 παιδιών της.