Πάτρα: «Μια χαρά ήταν το παιδί...» - Ανατριχιάζει ο γιατρός της Μαλένας για τα λεπτά λίγο πριν πεθάνει

Όλα συνέβησαν ξαφνικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Μια χαρά ήταν το παιδί...» - Ανατριχιάζει ο γιατρός της Μαλένας για τα λεπτά λίγο πριν πεθάνει

Το Σάββατο 7/5 μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα είδαμε τον γιατρό, που είχε άμεση επαφή με την μικρή Μαλένα από την Πάτρα. Ο θεράπων σοκάρει με τις μαρτυρίες του μιας και η όλη υπόθεση με τα 3 κορίτσια, που έχασαν τη ζωή τους, δημιουργεί συνεχώς υποψίες, πώς κάτι περίεργο συμβαίνει.

Ο ίδιος επισήμανε πως η μικρή ήταν μια χαρά στην υγεία της λίγο πριν συμβεί το μοιραίο και πως έπαιζε σα να μη συνέβαινε τίποτα. Μάλιστα τόνισε πως ξαφνικά βρέθηκε χωρίς σφυγμούς. Εξιστορώντας όλη την κατάσταση δε θέλησε να ρίξει την ευθύνη κάπου συγκεκριμένα, αλλά να δώσει την αλήθεια, την οποία είδε εκείνος, η Πσπιρίγκου που ήταν με το παιδί αλλά και ο πατέρας καθώς λέγεται πως ήταν παρών σε όλα τα περιστατικά.

Οι δηλώσεις του γιατρού της Μαλένας για λεπτά πριν βρεθεί νεκρή

«Η Μαλένα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έκανε η θεραπεία της, έπαιζε, έτρωγε, διασκέδαζε, μια χαρά ήταν το παιδί. Πήγε κοιμήθηκε και ξαφνικά μας φώναξαν ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί. Τρέξαμε και το βρήκαμε άσφυγμο. Ο θάνατος του παιδιού ήταν αναπάντεχος.

Είχα πάρα πολλούς ενδοιασμούς γιατί έγινε, πώς έγινε και μετά μεγάλωσαν οι ενδοιασμοί μου, όταν ήρθε η ιατροδικαστική που έκανε λόγο για ηπατική ανεπάρκεια, γιατί εγώ είχα δει ένα παιδί 2 ώρες πριν πεθάνει, που περπατούσε, που έπαιζε με τα παιχνίδια του , που έτρωγε σουβλάκια. Δεν μπορούσε να έχει ηπατική ανεπάρκεια το παιδί, Θα ήθελα να ξέρω πως έφυγε», ανέφερε αρχικά.

«Είχα πει και τότε ότι θα ήθελα να υπάρχει μία κάμερα στο δωμάτιο για να δούμε πώς πέθανε το παιδί. Έτσι ξαφνικά; Ούτε κιχ δεν έβγαλε το παιδί; Ούτε μία φωνούλα; Έχω ζήσει πολλούς θανάτους παιδιών και ξέρω πολύ καλά ότι δεν πεθαίνουν έτσι τα παιδιά. Ήταν η 1η φορά που μου συνέβαινε έτσι ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος ή κάποιο σύμπτωμα», συμπλήρωσε.

Θα έπρεπε να κάνει εμετούς, να κάνει σπασμούς. Εδώ δεν ξέρω εάν άλλαξε θέση σώματος όπως κοιμόταν. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπήρχε ηπατική ανεπάρκεια όταν πέθανε το παιδί.
Σχετικά με το αδιευκρίνιστο του θανάτου της Μαλένας, τόνισε πως, «Το παιδί, όπως σας είπα ήταν στην παιχνιδοθεραπεία.

Έπαιζε και έτρωγε με τους γονείς του. Μετά έφυγε ο πατέρας, τους χαιρέτησε, και δεν ασχοληθήκαμε άλλο με το παιδί γιατί δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Εκείνη τη μέρα ήταν Σάββατο, ήταν το καλύτερο παιδί του ορόφου. Δε προβλημάτιζε καθόλου. Ήταν τελείως ξαφνικός και μη αναμενόμενος θάνατος. Ένας θάνατος που δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί».

«Θα μας αφήσει όλους άφωνους» - Η υπόθεση φτάνει στο τέλος;

Όσο οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση της Πάτρας, νέα στοιχεία εμφανίζονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας και οι μαρτυρίες βάζουν "φωτιά" στα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Μία τέτοια μαρτυρία αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης 5/5 σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη. Σχολιάζοντας, λοιπόν, τα γεγονότα, ο Μανώλης Σφακιανάκης έκανε μία δήλωση που άφησε το κοινό σοκαρισμένο.

Ο ίδιος ανέφερε , στην εκπομπή Live News την Πέμπτη 5/5, ότι τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει θα αναγκάσουν όλους όσους έχουν αναμειχθεί και έχουν συνεργαστεί γι' αυτό το έγκλημα, να ομολογήσουν τα πάντα. Η υπόθεση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, έχει δέσει και από στιγμή σε στιγμή όλα όσα θα αποκαλυφθούν θα αφήσουν τον κόσμο άναυδο.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία, γίνεται σοβαρή δουλειά, γίνονται μεγάλες έρευνες και η υπόθεση θα τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα. Όταν τελειώσει η έρευνα θα μας αφήσει άφωνους όλους», επισήμανε.