«Σας το είπα και πριν και θα ήθελα να το σεβαστείτε...» - Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με ερώτηση ρεπόρτερ

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σας το είπα και πριν και θα ήθελα να το σεβαστείτε...» - Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με ερώτηση ρεπόρτερ

Την Φαίη Σκορδά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend, σε εκδήλωση για το Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος. Έχοντας μιλήσει για το μεγάλο αυτό έργο, η παρουσιάστρια δέχτηκε και μια ερώτηση που την ενόχλησε αρκετά.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον για το οποίο έχουν ακουστεί πολλά το τελευταίο διάστημα. Μια λέγεται πως συνεχίζει με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό παρά τους τσακωμούς τους και μια πως οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Η ενόχληση της Σκορδά στην ερώτηση

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να απαντήσει, λέγοντας πως στην βραδιά αυτή δεν θέλει να μιλήσει για την ίδια. «Αισθάνομαι ότι τώρα, σε μια τέτοια εκδήλωση σαν αυτή του Make A Wish, σας το είπα και πριν και θα ήθελα να το σεβαστείτε, δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάτι που αφορά σε μένα. Εντάξει, τώρα, για τα παιδιά και την παγκόσμια ημέρα της μητέρας αλλά αισθάνομαι ότι είναι λίγο… καλύπτω κάτι», είπε.

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ συγκινημένη με όλο αυτό Και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι προσωπικό» πρόσθεσε.

Χωρίζουν ή παραμένουν μαζί Λιάγκας - Σκορδά;

Η εκπομπή Τι λες τώρα, μετέφερε ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί το τηλεοπτικό ζευγάρι στην αρχή να έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης με το Πρωινό, ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους όπως και αρκετούς τσακωμούς on air.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η πρωινή εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου θα επανέλθει μετά το καλοκαίρι στις οθόνες μας με το ζευγάρι σε πιο πρωινή ώρα, καθώς θα ξεκινά ένα μισάωρο με 45 λεπτά νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο μέρος θα φέρει στις πλάτες του ο Γιώργος Λιάγκας και θα είναι αφιερωμένο στην επικαιρότητα. Στη συνέχεια θα παίρνει πάσα η Φαίη Σκορδά με την ψυχαγωγία και την υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής.