«Είσαι σε άλλη εκπομπή εσύ;» - Στα μαχαίρια ξανά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά

Τι έγινε στο Πρωινό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είσαι σε άλλη εκπομπή εσύ;» - Στα μαχαίρια ξανά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά

Το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό» συζητούσαν ια την περιουσία που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας, όταν ξαφνικά άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη θέλησε να θέσει ένα ερώτημα, για το οποίο είχε μιλήσει ο Γιώργος Λιάγκας λίγα λεπτά νωρίτερα και ακολούθησε μια στιχομυθία κάπως… άβολη.

Στα «μαχαίρια» ο Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Μετά από την απορία που εξέφρασε η παρουσιάστρια, ο Γιώργος Λιάγκας γύρισε προς το μέρος της και την ρώτησε: «Μάλλον δεν είσαι σε αυτή την εκπομπή. Δεν είσαι σε αυτή την εκπομπή. Δεν είσαι σε αυτή την εκπομπή, είπα κάτι πριν». Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Φαίη: Τι;

Γιώργος: Τι τι ρε Φαίη; Να ήσουν εδώ να άκουγες.

Φαίη: Για το όνομα του συζύγου σου, για να τον τιμήσεις.

Γιώργος: Αν ήσουν εδώ και άκουγες τι λέω, δεν θα την έκανες την ερώτηση αυτή, με συγχωρείς πάρα πολύ.

Φαίη: Άκουσα πολύ καλά τι λες. Είναι ένα κομμάτι συμπεριφοράς.

Γιώργος: Είπα κάτι πριν που είναι η απάντηση σε αυτό που λες τώρα εσύ.

Πλέον οι καυγάδες του ζευγαριού είναι όλο και πιο συχνοί, γεγονός που επιβεβαιώνει πως και οι δύο έχουν αποφασίσει να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. (Δείτε το τελευταίο τους ξέσπασμα εδώ)

Δεύτερο τηλεοπτικό διαζύγιο για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα

Παίρνουν για δεύτερη φορά διαζύγιο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά την τηλεοπτική τους επανασύνδεση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, εκεί που πήγε το πρώην αντρόγυνο να "δέσει" και πάλι μπροστά στις κάμερες, αντέχοντας στον σκληρό και ανελέητο ανταγωνισμό, από τον Σεπτέμβριο του 2022, πάλι χωρίζει, μιας και ο ΑΝΤ1 είναι πολύ κοντά στο να πάρει την οριστική απόφαση να "σπάσει" το δίδυμο και να δημιουργήσει δυο εκπομπές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο μεν πρώτος θα παρουσιάζει ένα infotainment πρόγραμμα, με θέματα επικαιρότητας, συνεντεύξεις και "καυτά" lifestyle θέματα και η δεύτερη ένα κλασικό γυναικείο μαγκαζίνο, με ζώδια, μαγειρική, εμπορικά, gossip και ίσως κάποιες συνεντεύξεις με πιο κοινωνικό περιεχόμενο.

Και συνεχίζει πως το πρόγραμμα θα ξεκινάει με τον Γιώργο Παπαδάκη - δείτε τι θα συμβεί με το τέλος του από το κανάλι -, τη σκυτάλη θα παίρνει η Φαίη Σκορδά, η οποία θα παραμείνει κανονικά στο Πρωινό τη ζώνη 10:00 έως 13:00. Όσον για τον Γιώργο Λιάγκα, θα πάρει τη θέση στο απογευματινό slot 16:00 - 18:00, όπου αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 έχει κενό.

Οι δυο παρουσιαστές έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζουν συνεργάτες. Ενδεικτικά, ο Τάσος Τεργιάκης έχει "κλειδώσει" ότι θα ακολουθήσει τον Γιώργο Λιάγκα.

τηλεοπτικό διαζύγιο για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα