Eurovision 2022: «Αδερφή είμαι, αλλά...» - Η απάντηση του Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο στον αέρα της ΕΡΤ

Αποθεώθηκε στα social media

Σε ένα ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε θέλησε να απαντήσει στον αέρα της ΕΡΤ και κατά την διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του αλλά και να απαντήσει όπως πρέπει και με τον σωστό τρόπο εκεί που χρειάζεται.

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο στον αέρα της ΕΡΤ

Ο ίδιος λοιπόν αφού πρώτα έφτιαξαν τον ήχο γιατί υπήρχαν αρκετά τεχνικά προβλήματα, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό.

Expand player

Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter πήρε εκείνη την ώρα φωτιά και αποθέωσε τον Γιώργο Καπουτζίδη για τα μηνύματα που στέλνει.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος "δίκασε" τον Καπουτζίδη και την Κοζάκου

Λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος προχώρησε σε μία ερειστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την ώρα που παρακολουθούσε τον Β' Ημιτελικό του διαγωνισμού.

Ο ίδιος σχολίασε τον τρόπο που ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου μεταδίδουν όλα όσα συμβαίνουν στην διοργάνωση και η γνώμη του είναι πως είναι πολύ υπερβολικοί στον τρόπο που μιλούν και πως είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα ενοχλητικοί. Παρόλα αυτά, οι ίδιοι, όπως έχουν αναφέρει σε κοινή συνέντευξή τους, το διασκεδάζουν πραγματικά και οι ιστορίες που έχουν να αφηγηθούν είναι πολλές.

«Κάθε χρόνο αποθεώνουν όλοι Καπουτζίδη – Κοζάκου. Σαν από συνήθεια πια. Προσωπικά φέτος τους βρίσκω ενοχλητικά υπερβολικούς. Όσοι δουλεύουμε στα media καλό είναι να έχουμε σαν αρχή μας ότι δεν μας ανήκει τίποτα και ότι δεν μπορούμε να θεωρούμε οτιδήποτε “δικό μας τσιφλίκι”…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Eurovision 2022: Η επική ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη την ώρα του σχολιασμού προκάλεσε δάκρυα γέλιου

«Πρέπει να αποσυρθεί, Η ΕΡΤ πρέπει...» - Επίθεση άνευ προηγουμένου στο Γιώργο Καπουτζίδη