«Τι παράσταση είδαν αυτοί οι άνθρωποι» - Ο Καπουτζίδης αποκάλυψε τι έκανε για να παρακολουθήσει την Καλομοίρα στην Eurovision

«Όποιος μπήκε, μπήκε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τι παράσταση είδαν αυτοί οι άνθρωποι» - Ο Καπουτζίδης αποκάλυψε τι έκανε για να παρακολουθήσει την Καλομοίρα στην Eurovision

Με αφορμή την Eurovision 2022 που θα διεξαχθεί σε λίγες μόλις ημέρες, όπου η Αμάντα Γεωργιάδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, τις φωνές των οποίων έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε κάθε περιγραφή και σχολιασμό της διοργάνωσης, βρέθηκαν στην εκπομπή Στούντιο 4, την Πέμπτη 5/5, και μίλησαν για όλα.

Οι δυο τους έχουν μοιραστεί πολλά αστεία περιστατικά κατά την συνεργασία τους και στην συζήτησή τους με τους παρουσιαστές ανέφεραν κάποια από αυτά. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μάλιστα, θέλησε να αποκαλύψει τι είχε συμβεί τη χρονιά που η Καλομοίρα εκπροσώπησε την χώρα μας στον διαγωνισμό.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως εκείνη την περίοδο έπαιζε στο θέατρο και η επιθυμία του να δει την καλομοίρα ήταν τόσο μεγάλη που δεν ήθελε καθόλου να καθυστερήσει το ξεκίνημα της παράστασης, ενώ ζήτησε και από τους ταξιθέτες να κάνουν μόνο ένα πολύ μικρό διάλειμμα για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και χάσει την εμφάνιση της τραγουδίστριας η οποία έβγαινε 19η.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για την εμφάνιση της Καλομοίρας στην Eurovision

«Στην Παπαρίζου είχα παράσταση και είδα μόνο τη βαθμολογία. Επίσης, στην Καλομοίρα είχα παράσταση. Παίζαμε με τον Αργύρη Αγγέλου και την Ζέτα Μακρυπούλια στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω η Καλομοίρα έβγαινε 19η και λέω θα ξεκινήσει η παράσταση 9 ακριβώς, όποιος μπήκε μπήκε. Θα κάνουμε μικρό διάλειμμα λέω στους ταξιθέτες, όχι τέταρτο να τρώνε μία ώρα πατατάκια έξω.

Επτάλεπτο διάλειμμα, θα μπούνε μέσα κι εμείς θα είμαστε λίγο γρήγοροι, δεν θέλει πολλές παύσεις, κωμωδία παίζουμε. Άμα τα κάνουμε όλα αυτά λέω θα τελειώσουμε στο 17ο τραγούδι. Στο 17ο τραγούδι θα μπορέσω να είμαι στα καμαρίνια. Τελειώνει η παράσταση, χαιρετισμός γρήγορα γρήγορα, πάω στο καμαρίνι… στο 12ο τραγούδι. Τι παράσταση είδαν αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρω», δήλωσε ο ίδιος.

«Ως γκέι δημιουργός έχω χρέος να...» - Συγκινεί ο ηθοποιός

Το βράδυ της Παρασκευής 29/4 προβλήθηκε ένα ξεχωριστό επεισόδιο του «Special Report», όπου ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου συνομίλησε με τον Γιώργο Καπουτζίδη και προσπάθησαν από κοινού να φωτίσουν περισσότερο τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων. (Δείτε εδώ τις απόψεις της μητέρας του ηθοποιού για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα)

Ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη έπαιξε το «Πρωινό» και οι δηλώσεις του ηθοποιού μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

«Έχω συνειδητοποιήσει ως γκέι δημιουργός ότι έχω χρέος να πω τις ιστορίες μας πια. Και όχι να τις καμουφλάρω, φοβούμενος. Προσπαθώντας να πιάσω ένα ευρύτερο κοινό. Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές οικογένειες ατόμων ΛΟΑΤΚΙ με παιδιά, αλλά δεν τις βλέπετε γιατί κρύβονται.

Το ίδιο το κράτος δεν έχει δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να υπάρχουν ως οικογένεια, ως καθ’ όλα νόμιμη οικογένεια. Αυτό που λείπει σήμερα από την Ελλάδα είναι ένας επίσημος φορέας που οι πολίτες αυτής της χώρας είναι ίσοι και πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.