Eurovision 2022: Κάνει πάταγο η Αμάντα Γεωργιάδη στο Τορίνο - Ποια θέση δίνουν οι στοιχηματικές στην Ελλάδα;

Σάρωσε η δεύτερη πρόβα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Κάνει πάταγο η Αμάντα Γεωργιάδη στο Τορίνο - Ποια θέση δίνουν οι στοιχηματικές στην Ελλάδα;

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μια φορά η Αμάντα Γεωργιάδη πάνω στη σκηνή του «Pala Olimpico», ερμηνεύοντας για δεύτερη φορά το «Die Together». Η σκηνοθετική παρουσία που επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός απέσπασε το θερμότερο των χειροκροτημάτων από τους δημοσιογράφους και τα μέλη των εθνικών αποστολών. (Δείτε εδώ τι συνέβη στη 2η πρόβα)

Ανεβαίνει στα στοιχήματα η Αμάντα Γεωργιάδη και η ελληνική σημαία

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα στοιχεία της μοναξιάς, της έλλειψης που δημιουργείται από έναν χωρισμό και της φθοράς που αμβλύνεται από τον χρόνο αποτυπώθηκαν μαγικά, καταλήγοντας σε ένα εκτυφλωτικό φως, που αντανακλά η ιστορία του «Die Together», η οποία υμνεί την απόλυτη αγάπη.

Και αυτό φαίνεται και στα νούμερο των στοιχηματικών, όπου σύμφωνα με τον ιστότοπο Eurovision World, η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στην 6η θέση, με την Ουκρανία να ξεχωρίζει σε όλα τα στοιχήματα κατά πολύ, καθώς της δίνουν πιθανότητα 43% να στεφθεί νικήτρια του διαγωνισμού. Η Κύπρος από την άλλη βρίσκεται στην 16η θέση.

Eurovision προγνωστικά

Η προβοκατόρικη ερώτηση που άφησε «κάγκελο» την Αμάντα Γεωργιάδη

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του 66ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και η Αμάντα Γεωργιάδη βάζει τα δυνατά της σε κάθε πρόβα για να ανεβάσει την Ελλάδα στον πήχη της ψηφοφορίας. Και ενώ οι καλλιτέχνες όλων των χωρών έχουν φτάσει στο Τορίνο για τις καθιερωμένες πρόβες τους, οι δημοσιογράφοι ελπίζουν να «εκμαιεύσουν» οποιαδήποτε είδηση μπορούν.

Και τα καταφέρνουν με επιτυχία. Στη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής αποστολής, μια προβοκατόρικη ερώτηση άφησε άφωνη την Αμάντα.

Ένας δημοσιογράφος αναρωτήθηκε γιατί οι Έλληνες διοργανωτές επιλέγουν τα τελευταία χρόνια Ελληνίδες της ομογένειας για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Είσαι Ελληνίδα αλλά και Νορβηγίδα. Κάποιες από τις προκατόχους σου δεν ήταν επίσης 100% Ελληνίδες, ήταν από Καναδά, Ολλανδία. Τι πιστεύεις για αυτή τη στρατηγική να φέρνουν πίσω οι διοργανωτές Ελληνίδες από όλον τον κόσμο;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.