Eurovision 2022: Απέσπασε τα χειροκροτήματα όλων - Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη

Δείτε το απόσπασμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Απέσπασε τα χειροκροτήματα όλων - Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη

Η Αμάντα Γεωργιάδη, που έζησε στιγμές θρίλερ κατά την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision 2022, σήμερα 4/5 ολοκλήρωσε την δεύτερη πρόβα της για την εκπροσώπηση της χώρας μας με μεγάλη επιτυχία.

Η δεύτερη πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη για την Eurovision 2022

Σε ολόκληρο το Pala Olympico ήχησε η μαγική φωνή της τραγουδίστριας και οι στίχοι του "Die Together" κατάφεραν να αποσπάσουν το χειροκρότημα των δημοσιογράφων μέσα στο κέντρο Τύπου, αλλά και από τα μέλη των εθνικών αποστολών που παρακολούθησαν την πρόβα.

Mακριά μανίκια και έντονοι ώμοι - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της για τη Eurovision 2022

Η Eurovision 2022 πλησιάζει και όλες οι χώρες ετοιμάζουν πυρετωδώς την παρουσίαση του τραγουδιού της. Έτσι και η δική μας Αμάντα Γεωργιάδη, βρίσκεται ήδη στο Τορίνο της Ιταλίας και προετοιμάζεται καθώς την Τρίτη 10 Μαΐου θα διαγωνιστεί με το «Die Together» στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.(Δείτε εδώ τις αλλαγές που ζήτησε τελευταία στιγμή η ελληνική αποστολή)

Η Αμάντα Γεωργιάδη εμφανίζεται με ένα υπέροχο φόρεμα, δημιουργία που φέρει την υπογραφή της διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη.

Όπως αποκάλυψε ο οίκος Celia Kritharioti Couture στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για μία τουαλέτα με μακριά μανίκια, έντονους ώμους και τονισμένη μέση από λευκό μεταξωτό μεταλλικό λευκό σιφόν με ιριδίζουσες αποχρώσεις, το οποίο έγινε ειδική παραγγελία από την Ιταλία.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια βρέθηκε στο ατελιέ της διεθνούς σχεδιάστριας για τρεις πρόβες προκειμένου να είναι άψογη η εμφάνιση της. Ο οίκος της Σίλιας Κριθαριώτη επιμελείται τόσο στη σκηνή του εμβληματικού διαγωνισμού όσο και στη red carpet εμφάνισή της.

Όσο για το υπόλοιπο σκηνικό τα εύσημα απονέμονται στους Γιάννη Μουρίκη, που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Φωκάς Ευαγγελινός υπογράφει την επιμέλεια και σκηνοθεσία της σκηνικής παρουσίας, για μία ακόμη φορά.