Eurovision 2022: Η επική ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη την ώρα του σχολιασμού προκάλεσε δάκρυα γέλιου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Η επική ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη την ώρα του σχολιασμού προκάλεσε δάκρυα γέλιου

Όπως κάθε χρόνο στην θέση του σχολιασμού για την Eurovision 2022 βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί με την Μαρία Καζάκου καθώς έχουν αποδείξει πως η χημεία τους είναι ό,τι πρέπει καθώς έχουν χαρίσει αναμφίβολα πολλές φορές άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές της ΕΡΤ όπου παρακολουθούν τον μουσικό διαγωνισμό.

Έτσι το βράδυ της Πέμπτης 12/5 με αφορμή τον Β' Ημιτελικό της Eurovision όπου διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας, ο ίδιος θέλησε να διηγηθεί πώς κάνουν τα παιδάκια στην Ιταλία για να δείξει ότι είναι… φωνακλάδικα. Η μίμησή του χωρίς την εικόνα είναι ακόμη πιο αστεία καθώς θα σας φέρει δάκρυα γέλιου.

Η επική στιγμή με την ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη στην EUrovision 2022

Έκανε μετάδοση μέσω... - Η Μαρία Κοζάκου αποκάλυψε τι συνέβη την πρώτη φορά που παρουσίασε την Eurovision

Με αφορμή την Eurovision 2022 που θα διεξαχθεί σε λίγες μόλις ημέρες, όπου η Αμάντα Γεωργιάδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, τις φωνές των οποίων έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε κάθε περιγραφή και σχολιασμό της διοργάνωσης, βρέθηκαν στην εκπομπή Στούντιο 4, την Πέμπτη 5/5, και μίλησαν για όλα.

Η Μαρία Κοζάκου, συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που κλήθηκε να παρουσιάσει τον διαγωνισμό. Η εμπερία της δεν ήταν και η καλύτερη. Τότε βρισκόταν στο Ντίσελντορφ, μία πόλη που φημίζεται για τα τεχνολογικά της ευρήματα και το γεγονός πως γενικότερα είναι "μπροστά" σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο αυτό στην περίπτωσή της δεν φάνηκε.

Το ατύχημα της Μαρίας Κοζάκου στην πρώτη της μετάδοση της Eurovision

Το σύστημα κατέρρευσε και το πρόβλημα αφορούσε μεγάλο μέρος της Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου, με αποτέλεσμα ο μόνος τρόπος να μπορέσει να κάνει την μετάδοση να είναι μέσω σταθερού τηλεφώνου.