«Λίγοι αποφάσισαν να ντυθούν» - Έμειναν "κάγκελο" με τα επικά σχόλια του Καπουτζίδη για τη Eurovision

Το χιούμορ του είναι το κάτι άλλο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Λίγοι αποφάσισαν να ντυθούν» - Έμειναν

Ο αγαπημένος Γιώργος Καπουτζίδης, το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση από το Τορίνο και τη μαγική Ιταλία που η καρδιά της χτυπά στο ρυθμό της Eurovision, (πρόσφατα αποκάλυψε για την πρώτη φορά που παρουσίασε τον διαγωνισμό) στο «Στούντιο 4» για να μιλήσει για τον πρώτο αλλά και τον αποψινό ημιτελικό, και όσα σχολίασε ήταν επικά, για αυτά που πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Ο Καπουτζίδης σχολιάζει με τον μοναδικό του τρόπο όσα θα δούμε

«Οι Ιταλοί μπορεί να έχουν τεχνικά προβλήματα αλλά στον ανθρώπινο τομέα παίρνουν άριστα δέκα. Είναι ευγενικοί, εξυπηρετικοί. Κι αυτό δεν συναντάμε κάθε χρόνο. Και να μην ξέρουν την απάντηση θα συνεννοηθούν και θα στη δώσουν» είπε

«Ο ημιτελικός είναι αμφίρροπος, πολύ. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί που είναι η Σουηδία. Ένα άλλο τραγούδι που θέλω να προσέξετε πάρα πολύ είναι η Σερβία. Είναι πολύ γυμνός ημιτελικός. Είναι πολύ λίγοι άνθρωποι που αποφάσισαν να ντυθούν και είναι και ο πιο queer ημιτελικός.
Δεν έχει κακά τραγούδια ενώ ο πρώτος ημιτελικός είχε κακά αλλά δεν έχει και ουάου. Είναι μια ευθεία γραμμή»

Όπως είπε δεν μπόρεσε να γυρίσει το Τορίνο διότι είναι τραυματίας. «Κουβαλάω μια βαριά μπότα στο πόδι. Είναι μια κουραστική Γιουροβίζιον για μένα. Είμαι ένα μήνα στο κρεβάτι και τώρα ήρθα εδώ. Αν όλα πάνε καλά το Σάββατο μπορεί να κάνω μια βόλτα» είπε.

Το αποκάλυψε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή - Το γούρι της Ανδρομάχης

Μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, και λίγες ώρες πριν από τον φαντασμαγορικό β' ημιτελικό της Eurovision όπου θα ανέβει στη σκηνή να διαγωνιστεί, η Ανδρομάχη έκανε έκπληξη το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 στον Νίκο Μουτσινά και μέσω skype άρχισε να του...τραγουδά!

Η πανέμορφη Ανδρομάχη, μίλησε για το μουσικό αυτό ταξίδι αλλά έδειξε ένα από τα γούρια της, ένα παράξενο μπουκαλάκι που της χάρισε μία φίλη της με… «μπιρμπιλόνια» όπως αποκάλεσε τα μικροσκοπικά μπαλάκια στο μπουκαλάκι.

«Ζούμε μία πενθήμερη πέρα από το άγχος» είπε μεταξύ άλλων για όσα βιώνει στο Τορίνο με την συμμετοχή της Κύπρου.