Eurovision 2022: «Είναι λάθος κι άδικο...» - Τι αποκαλύπτει η Ανδρομάχη για την καταγγελία για παρενόχληση

Ήταν μπροστά στο συμβάν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2022: «Είναι λάθος κι άδικο...» - Τι αποκαλύπτει η Ανδρομάχη για την καταγγελία για παρενόχληση

Mια καταγγελία από εθελόντρια της Eurovision 2022 έχει φέρει τα πάνω κάτω, η οποία κάνει λόγω για σεξουαλική παρενόχληση. Συγκεκριμένα, ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της, δέχθηκαν παρενόχληση από δυο χορευτές οι οποίοι εργάζονται με καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης (διαβάστε εδώ την επίσημη ανακοίνωση).

Το πρωί λοιπόν της Πέμπτης 12/5, η Ανδρομάχη, που θα την δούμε απόψε το βράδυ στον δεύτερο ημιτελικό, μίλησε για την εμφάνισή της, τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε, αλλά και για την εν λόγω καταγγελία.

Η νεαρή τραγουδίστρια λοιπόν αποκάλυψε πως δεν βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα και πως δεν γνωρίζει παραπάνω λεπτομέρειες για το συμβάν αυτό. Μάλιστα, τόνισε πως αν είχε δει κάτι ή υποψιαστεί, θα ήταν η πρώτη που θα το έλεγε.

«Αν είχα δει κάτι θα ήμουν η πρώτη που θα άνοιγα το στόμα μου γιατί όταν βλέπω να γίνεται κάτι άδικο ή περίεργο το λέω κατευθείαν. Δεν είδα κάτι οπότε δεν έχω καμία άποψη για το θέμα» ανέφερε συγκεκριμένα.

Τι αναφέρει για την καταγγελία στην φετινή Eurovision η Ανδρομάχη

Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί η Κύπρος απόψε στο Β' Ημιτελικό

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και για τον Β' ημιτελικό του 66ου Διαγωνισμού της Eurovision και όλη η Ευρώπη έχει στρέψει το βλέμμα της στο Τορίνο και στην σκηνή του Pala Olimpico. Ενώ η Ελλάδα έχει ήδη περάσει στον μεγάλο τελικό του Σάββατο, απόψε αναμένουμε να δούμε αν η Κύπρος θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

πενθυμίζεται ότι, όπως και στον πρώτο ημιτελικό, τον σχολιασμό αναλαμβάνει η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ενώ από τις διαγωνιζόμενες χώρες οι 10 θα προκριθούν στον Τελικό.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ Ημιτελικό:

  1. Φινλανδία,
  2. Ισραήλ,
  3. Σερβία,
  4. Αζερμπαϊτζάν,
  5. Γεωργία,
  6. Μάλτα,
  7. Σαν Μαρίνο,
  8. Αυστραλία,
  9. Κύπρος,
  10. Ιρλανδία,
  11. Βόρεια Μακεδονία,
  12. Εσθονία,
  13. Ρουμανία,
  14. Πολωνία,
  15. Μαυροβούνιο,
  16. Βέλγιο,
  17. Σουηδία,
  18. Τσεχία

Τα τραγούδια των «Big Five» (Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία ως διοργανώτρια χώρα) δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision. Ψηφίζουν, όμως, στους δύο ημιτελικούς και συγκεκριμένα:

Δικαίωμα ψήφου στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision έχουν οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτόν, καθώς και η Γερμανία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.