«Με την Αλεξάνδρα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για την εκπομπή της με την Παναγιώταρου

Στον αέρα του Happy Day

Το βράδυ της Τετάρτης 25/5 πραγματοποιήθηκαν τα καλλιστεία ομορφιάς 2022, με καλεσμένους πολλούς celebrities. Ανάμεσα σε αυτούς η Στέλλα Μιζεράκη, που αποκάλυψε πως ξεκίνησε η δική της συμμετοχή και η Κατερίνα Στικούδη που μίλησε για την νέα της εκπομπή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Στικούδη;

Εκεί βρέθηκε και η κάμερα του Happy Day, στην οποία μίλησε η τραγουδίστρια για την συμμετοχή της στα καλλιστεία.

Expand player

«Ο θεσμός των καλλιστείων είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από εδώ ξεκίνησα άλλωστε το 2005 και ανοίχτηκε ένας δρόμος με πάρα πολλά πράγματα, που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα. Αυτό που θυμάμαι από τα καλλιστεία που συμμετείχα εγώ ήταν ότι μου είχε κολλήσει το φόρεμα στο τακουνάκι και νευρίασα. Το τράβηξα λοιπόν από τα νεύρα μου και το φόρεμα φάνηκε ακόμα πιο εξαιρετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την μέλλον της στα τηλεοπτικά τεκταινόμενα εκείνη απάντησε: «Αν δεν πέσει υπογραφή με τον ΑΝΤ1 δεν λέω απολύτως τίποτα. Προετοιμαζόμαστε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο μας θα γίνουμε φίλες. Δουλεύουμε πολύ, αλλά δεν έχουμε πει κάτι ακόμα επίσημο με το κανάλι».

Η τραγουδίστρια είχε μιλήσει ξανά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην εκπομπή “Happy Day” εμφανίστηκε μέσω skype το πρωί της Παρασκευής 28/1 η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γιο της αλλά και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Συζητάω διάφορα, αλλά δεν είμαι σε φάση που λέω ότι θέλω οπωσδήποτε να κάνω τηλεόραση, γιατί δεν μπορώ. Θέλω να κάνω project, τα οποία μου αρέσουν, είναι και για μένα ένα κίνητρο να μαθαίνω πράγματα μέσα από τα project που αναλαμβάνω, ειδικά ότι έχει να κάνει με την μουσική, που είναι το αντικείμενο που γνωρίζω καλά, εκεί νιώθω σίγουρη. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνω ωραία πραγματάκια στο μέλλον. Θα δούμε.

Είχαμε κλείσει πράγματα αλλά λόγω της κατάστασης έχουν αναβληθεί. Ελπίζω να μην έχουν ακυρωθεί», αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πιο αδύνατη από ποτέ - Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στην πίστα 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Για 40 ημέρες και 40 νύχτες τρώει μόνο... - Η δίαιτα της Κατερίνας Στικούδη για να χάνει κιλά χωρίς να στερείται