«Μου έχουν κάνει πρόταση για...» - Η Στέλλα Μιζεράκη αποκαλύπτει στον αέρα του Happy Day

Όλες οι δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έχουν κάνει πρόταση για...» - Η Στέλλα Μιζεράκη αποκαλύπτει στον αέρα του Happy Day

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 η εκπομπή «Happy Day» αποφάσισε να μας υπενθυμίσει ότι το βράδυ της Τετάρτης 25/5 πραγματοποιήθηκαν τα φετινά καλλιστεία. Εκεί πέτυχε και την Στέλλα Μιζεράκη η οποία θυμήθηκε την δική της συμμετοχή, (δείτε εδώ πως ήταν η Μιζεράκη πριν από τις πλαστικές) ενώ έκανε λόγο και για τους έρωτες που πέρασαν από την ζωή της.

Απάντησε σε όλα η Στέλλα Μιζεράκη

«Δεν είχα λόξα να πάω στα καλλιστεία» δήλωσε η Στέλλα Μιζεράκη για τον θεσμό που συμμετείχε το 2016 με αφορμή εκδήλωση για τα 70 χρόνια καλλιστείων. «Με βρήκαν από τον θεσμό και μου έκαναν πρόταση, μου έστειλαν πρόταση στο Facebook», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις σχέσεις της και το πόσο επηρεάστηκαν από τη δημοσιότητα εκείνη απάντησε: «Δεν έχει βγει μόνο μία σχέση μου στη δημοσιότητα. Σίγουρα μπορεί κάποιος να σε ματιάσει. Όταν υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από κάτι μπορεί να φέρει αρνητική ενέργεια».

Ραγίζει καρδιές η Στέλλα Μιζεράκη για τον πρώην της Πάνο Ζάρλα

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα την Παρασκευή 11/3 και επιτέλους ένιωσε πιο έτοιμη να αναφερθεί στον πρώην σύντροφο της, που δεν είναι πια στη ζωή. Ο λόγος για τον Πάνο Ζάρλα που γνωρίστηκε με τη Στέλλα μέσα στο παιχνίδι αγάπης power of love.

To μοντέλο δεν έκρυψε λεπτό την συγκίνηση της, θέλοντας να τονίσει ξανά την προσοχή, που πρέπει να δείχνουν όλοι όταν οδηγούν. Μπορεί ο καιρός να περνάει αυτό δε σημαίνει όμως πως πόνος συνηθίζεται ή ό,τι αλλάζει το τραγικό γεγονός.

«Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στο Power of Love. Όταν τον είδα μου έκανε εντύπωση. Ήταν πολύ ωραίο για μένα αυτό που έζησα. Τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και τον αγαπώ, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.

Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο εύκολο, αλλά δεν είναι. Στεναχωριέμαι πολλές φορές, περνάω και από το σημείο. Παλιότερα είχα μια άρνηση και δεν ήθελα να το συζητάω δημόσια. Έχει έρθει πολλές φορές στα όνειρά μου», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

«Με προσέγγισαν φέτος για το Survivor, αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια», είπε επίσης η Στέλλα Μιζεράκη.