Σπαρακτική ανάρτηση από την Στέλλα Μιζεράκη - «Όταν θέλεις να πατήσεις το γκάζι λίγο παραπάνω σκέψου...»

Το τροχαίο του Mad Clip τις ξύπνησε τις άσχημες μνήμες για τον Πάνο Ζάρλα και τον χαμό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπαρακτική ανάρτηση από την Στέλλα Μιζεράκη - «Όταν θέλεις να πατήσεις το γκάζι λίγο παραπάνω σκέψου...»

Με αφορμή τον σοκαριστικό και ξαφνικό θάνατο του Mad Clip, μετά από τροχαίο, η Στέλλα Μιζεράκη προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση. Η ίδια θυμήθηκε τον πρώην σύντροφο της, Πάνο Ζάρλα, ο οποίος επίσης ξεψύχησε στην άσφαλτο.

Η νικήτρια του Power of Love συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα story στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, υπενθυμίζοντας σε όλους όσους αγαπούν την ταχύτητα, πως πρέπει πρώτα να σκεφτούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Mad Clip

«Όταν θέλεις να πατήσεις το γκάζι λίγο παραπάνω σκέψου… Η ζωή είναι μία και αν χαθεί δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω ούτε υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Σκέψου τον εαυτό σου και πόσα θα μπορούσες να είχες καταφέρει και πόσες ευτυχισμένες στιγμές θα χάσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Σκέψου τους γονείς, τα αδέρφια, τα παιδιά, τη γυναίκα, τον άντρα και τους φίλους σου που περιμένουν να γυρίσεις σπίτι… που περιμένουν να σε δουν! Πόσα ακόμα θα μπορούσες να ζήσεις; Πόσο πολύτιμο χρόνο ζωής έχασες; Όλοι οι δικοί σου θα ζουν με ένα μαύρο κομμάτι νεκρό μέσα τους και μια μαχαιριά στην καρδιά τους.Ο πόνος που νιώθεις θα σε κάνει να υποφέρεις και ψυχικά και σωματικά και όταν τα καταφέρεις δεν ξεχνιέται ούτε σβήνεται. Συνηθίζεις να επιβιώνεις και να ζεις με αυτόν. Αν δεν ξέρεις πως είναι αυτά τα συναισθήματα (που εύχομαι να μη μάθεις ποτέ) προσπάθησε να φανταστείς έστω για λίγο πώς είναι».

Σπαρακτική ανάρτηση από την Στέλλα Μιζεράκη

«Όλα θυμίζουν εσένα...»

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι! Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ!» έγραψε η Στέλλα Μιζεράκη.

Πάνος Ζάρλας θάνατος