Στέλλα Μιζεράκη: Η ανάρτησή της για τα δύο χρόνια από το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στέλλα Μιζεράκη: Η ανάρτησή της για τα δύο χρόνια από το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η Στέλλα Μιζεράκη θέλησε να θυμηθεί τον αγαπημένο της φίλο και πρώην σύντροφο Πάνο Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια.

Λίγο μετά την ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου, η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία πέρασα μία αντικειμενικά δύσκολη μέρα, ανέβασε μία φωτογραφία από την εκπομπή που παρουσίαζε με τον Πάνο Ζάρλα, λίγο μετά το τέλος του Power of Love.

Η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα

Στέλλα Μιζεράκη Πάνος Ζάρλας

Η Στέλλα Μιζεράκη για το περσινό μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε μια αποκάλυψη για το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο πριν από ένα χρόνο την ημέρα των γενεθλίων του. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό το λόγο που η μητέρα του αποφάσισε να φορέσει λευκά.

Ενώ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως νιώθει που ο Πάνος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή. Από την άλλη, όσον αφορά τα επαγγελματικά, δήλωσε πως θα ήταν τιμή της να βρεθεί στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

«Είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός όσος χρόνος κι αν περάσει. Δε σου κρύβω πως είναι κάτι που με στενοχωρεί ακόμη και σήμερα. Δεν περνάει αυτό, αλλά μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό. Ο Πάνος είχε γενέθλια και μετά τις 12 έχασε τη ζωή του. Οπότε η μητέρα του φόρεσε λευκά στο μνημόσυνο, γιατί δε θα ήθελε να το δραματοποιήσει» είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

Στέλλα Μιζεράκη μνημόσυνο Πάνου Ζάρλα

«Θα ήταν τιμή μου να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη», είπε όταν την ρώτησαν για το ενδεχόμενο να έπαιρνε τη θέση της.

Ρίγη συγκίνησης ωστόσο, προκάλεσε ο Παναγιώτης Θεόφιλος, με το μήνυμα που έστειλε για τον ένα χρόνο από το θάνατο του αγαπημένου του φίλου, Πάνου Ζάρλα.