Με νέο πρόσωπο η Στέλλα Μιζεράκη μετά τις πλαστικές - Τεράστια η αλλαγή στην εικόνα της

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με νέο πρόσωπο η Στέλλα Μιζεράκη μετά τις πλαστικές - Τεράστια η αλλαγή στην εικόνα της

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Στέλλα Μιζεράκη μετά την συμμετοχή και την νίκη της στο «Power of Love», με τους χρήστες που την ακολουθούν να είναι χιλιάδες.

Είναι γεγονός πως η Στέλλα έχει σχολιαστεί πολλές φορές για τις αλλαγές στην εμφάνισή της, ωστόσο η ίδια δεν πτοείται και συνεχίζει να πειραματίζεται με το look της, ενώ πρόσφατα μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον αδικοχαμένο πρώην σύντροφό της, Πάνο Ζάρλα.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχει προχωρήσει σε νέες πλαστικές επεμβάσεις, μιας και είναι αγνώριστη στις τελευταίες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει.

Η Στέλλα συγκεκριμένα μοιράστηκε μερικά stories μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στα οποία βλέπουμε κάτι να έχει πειράξει στο πρόσωπό της, ή να οφείλεται αυτή η αλλαγή σε κάποιο φίλτρο και όχι σε κάποια αισθητική παρέμβαση.

Η αλλαγή στο πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη

Η αλλαγή στο πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη

Η αλλαγή στο πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη φωτογραφίες

Το αφοπλιστικό σχόλιο της για την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Άρη Καβατζίκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που είχαν κάνει για εκείνη η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης, με αφορμή τη συμμετοχή της στο Power of Love.

Η Στέλλα Μιζεράκη στη συνέντευξή της μίλησε φυσικά και για τον αγαπημένο της σύντροφο, Dr Χταπόδια, ενώ εξήγησε πόσο αδικημένη ένιωσε όταν άκουσε όλα αυτά τα σχόλια που έγιναν για το πρόσωπό της.

Μάλιστα δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει πως πλέον η Αφροδίτη Γραμμέλη βρίσκεται στο Big Brother και καλείται να ασχοληθεί με ένα ακόμα ριάλιτι.

«Η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Καβατζίκης με κορόιδευαν και με έβριζαν για το ποια είμαι που ασχολούμαστε μαζί της και πως θέλω να παρουσιάσω δελτία ειδήσεων. Αλλά τώρα η Αφροδίτη είναι στο Big Brother και σχολιάζει χειρότερα πράγματα από μένα», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.