«Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα...» - Ραγίζει καρδιές η Στέλλα Μιζεράκη για τον πρώην της Πάνο Ζάρλα

«Έχει έρθει πολλές φορές στα όνειρά μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα...» - Ραγίζει καρδιές η Στέλλα Μιζεράκη για τον πρώην της Πάνο Ζάρλα

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα την Παρασκευή 11/3 και επιτέλους ένιωσε πιο έτοιμη να αναφερθεί στον πρώην σύντροφο της, που δεν είναι πια στη ζωή. Ο λόγος για τον Πάνο Ζάρλα που γνωρίστηκε με τη Στέλλα μέσα στο παιχνίδι αγάπης power of love.

To μοντέλο δεν έκρυψε λεπτό την συγκίνηση της, θέλοντας να τονίσει ξανά την προσοχή, που πρέπει να δείχνουν όλοι όταν οδηγούν. Μπορεί ο καιρός να περνάει αυτό δε σημαίνει όμως πως πόνος συνηθίζεται ή ό,τι αλλάζει το τραγικό γεγονός.

H συγκίνηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα

«Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στο Power of Love. Όταν τον είδα μου έκανε εντύπωση. Ήταν πολύ ωραίο για μένα αυτό που έζησα. Τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και τον αγαπώ, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.

Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο εύκολο, αλλά δεν είναι. Στεναχωριέμαι πολλές φορές, περνάω και από το σημείο. Παλιότερα είχα μια άρνηση και δεν ήθελα να το συζητάω δημόσια. Έχει έρθει πολλές φορές στα όνειρά μου», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

«Με προσέγγισαν φέτος για το Survivor, αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια», είπε επίσης η Στέλλα Μιζεράκη.

Η ανάρτησή της Μιζεράκη για τα δύο χρόνια από το θάνατο του Πάνου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η Στέλλα Μιζεράκη θέλησε να θυμηθεί τον αγαπημένο της φίλο και πρώην σύντροφο Πάνο Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια.

Λίγο μετά την ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου, η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία πέρασα μία αντικειμενικά δύσκολη μέρα, ανέβασε μία φωτογραφία από την εκπομπή που παρουσίαζε με τον Πάνο Ζάρλα, λίγο μετά το τέλος του Power of Love.

Στέλλα Μιζεράκη Πάνος Ζάρλας