Για 40 ημέρες και 40 νύχτες τρώει μόνο... - Η δίαιτα της Κατερίνας Στικούδη για να χάνει κιλά χωρίς να στερείται

Αποκάλυψε τα μυστικά της με ένα βίντεο στο Tik Tok

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για 40 ημέρες και 40 νύχτες τρώει μόνο... - Η δίαιτα της Κατερίνας Στικούδη για να χάνει κιλά χωρίς να στερείται

Η Κατερίνα Στικούδη έχει από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz και αυτό το έχει καταφέρει λόγω της σκληρής της διατροφής και της καθημερινής της γυμναστικής. Αυτά τα δυο μαζί λοιπόν, έχουν το πιο τέλειο αποτέλεσμα καθώς ακόμη και μετά τη γέννηση του γιου της η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει σωματάρα.

Στο προφίλ λοιπόν που διατηρεί στο Tik Tok, μοιράστηκε με τους ακόλουθους της ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί πως καταφέρνει να χάνει κιλά, χωρίς βέβαια να στερείται πολλά.

Η δίαιτα της Κατερίνας Στικούδη για να χάνει κιλά

«40 ημέρες και 40 νύχτες μόνο κοτόπουλο, γαλοπούλα, λαχανικά, άντε καμία σαλάτα, κανένα φρουτάκι και ασπράδι από αυγό. Δεν είναι ζωή αυτή ε...», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο της,

Τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει για την εμφάνιση της μετά τη γέννα

Ξανά στο πλατό του J2US είχε επιστρέψει η Κατερίνα Στικούδη στις 30/10, λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της. Η ίδια ανέβηκε στην σκηνή με ένα σούπερ κολλητό φόρεμα, με τους πάντες να αναρωτιούνται.. από που έβγαλε το μωρό, μιας και η κοιλιά της ήταν φλατ!

Η τραγουδίστρια ήταν πανευτυχής και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του, αποκάλυψε πόσο πολύ της έλειψε η παρέα του J2US.

«Μου λείψατε πολύ, σας έβλεπα βέβαια από το σπίτι. Ο μπέμπης είναι πάρα πολύ καλός και έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη. Πήρα την άδεια του για αν είμαι εδώ. Τον ρώτησα εάν μπορώ να φεύγω μόνο τα Σάββατα για λίγες ώρες και μου απάντησε, μανούλα να πηγαίνεις», είχε αναφέρει.

Μάλιστα, με το που εμφανίστηκε στη σκηνή, το Twitter πήρε κυριολεκτικά φωτιά, με τους περισσότερους χρήστες να απορούν πως γίνεται να επέστρεψε κιόλας στις φοβερές αναλογίες της!