"Καταπέλτης" η Μπέσσυ Αργυράκη για το DWTS - «Ήταν παρακινδυνευμένο και για την ηλικία μου και για...»

Όλα όσα ανέφερε

Το βράδυ της Τρίτης (31/5) η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για την καριέρα της στο τραγούδι αλλά και τις αμέτρητες συνεργασίες της ενώ από την άλλη δεν δίστασε να μιλήσει και για την συμμετοχή της στο Dancing with the stars όπου λίγο αργότερα την είδαμε να αποχωρεί.

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη

«Έχω δουλέψει με όλα τα μεγάλα ονόματα. Ο Στράτος Διονυσίου ήταν ο αγαπημένος μου, ήμουν τοπ γούρι του. Εκτός από μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν κι ένα μεγάλο παιδί. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν αφήνουν το παιδί μέσα τους να μεγαλώσει. Αν κάτι τύχαινε και τον ενοχλούσε, θα το έλεγε… Ήταν αυτό το αυθόρμητο παιδί, που λάτρεψε ο κόσμος…

Expand player

Από την άλλη, η ίδια αναφέρθηκε και για την εμπειρία με το Dancing With The Stars λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξύπνησα από εάν ωραίο όνειρο από τότε. Αυτό που έχει μεσολαβήσει είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις το όνειρό σου, να ονειρευτείς και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.

Όταν ξεκίνησα στο Dancing With The Stars δεν περίμενα να είναι κάτι που θα με ξετρελάνει, δεν περίμενα ότι θα μου άνοιγε μια πόρτα στο φως και θα με κάνει να νιώσω μικρότερη», είπε για όσα άλλαξαν μετά την ενασχόλησή της με τον χορό.

Ήταν παρακινδυνευμένο και για την ηλικία μου και για τα κιλά μου. Φαντάσου, ο άνδρας μου όταν το έμαθε μου είπε “Πού πας ρε Καραμήτρο” που είναι και γιατρός και που ο ίδιος μου έβγαλε και το καπέλο στο τέλος».

"Κόλαφος" η Μπέσσυ Αργυράκη: «Βγαίνουν και λένε ότι...»

Το απόγευμα της Τετάρτης 26/01 η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για σχόλια που γίνονται κάποιες φορές για το πόσο πρόσχαρη είναι. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

«Βγαίνουν κάποιοι και λένε, κοιτάς τον φακό και κάνεις την χαριτωμένη. Κάποια σχόλια καμιά φορά. Δεν κάνω την χαριτωμένη, είμαι ο εαυτός μου. Αυτό δεν θα το στερηθώ το να είμαι ο εαυτός και δεν θα το στερήσω από ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι κάτι που προσποιούμαι αλλά είναι ο ίδιος μου ο εαυτός αυτό που βλέπετε.

Ίσως αν το κάνουν με τον τρόπο τους δεν μπορώ να τηρήσω και να ακολουθήσω αυτά που μου λένε. Προτιμώ να είμαι αυτό που είμαι και να μένουν γύρω μου άνθρωποι οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι είναι καλύτερα η Μπέσσυ για αυτό που είναι κι όχι επειδή θέλει να παρουσιάσει κάτι άλλο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήμουν δυο μηνών έγκυος όταν πήγα στη Eurovision! Δεν τα καταφέραμε να το κρατήσουμε»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ήταν μια κακιά στιγμή που εγώ έφυγα να τραγουδήσω»