«Ήμουν δυο μηνών έγκυος όταν πήγα στη Eurovision! Δεν τα καταφέραμε να το κρατήσουμε»

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά και συγκίνησε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμουν δυο μηνών έγκυος όταν πήγα στη Eurovision! Δεν τα καταφέραμε να το κρατήσουμε»

Τους πάντες συγκίνησε η Μπέσσυ Αργυράκη όταν για πρώτη φορά αποκάλυψε πως όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision ήταν έγκυος. Το γεγονός λοιπόν αυτό δεν το γνώριζε κανείς...

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως ήταν δυο μηνών έγκυος αλλά επέλεξε τελικά να μη φέρει στον κόσμο το μωρό, γιατί ακόμα ήταν πολύ μικρή. Ωστόσο, η κόρη που έχει σήμερα είναι κούκλα.

Η εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη για την Eurovision και την εγκυμοσύνη της

«Ήμουν δυο μηνών έγκυος όταν πήγα στη Eurovision, βέβαια ήταν ένα παιδάκι που τελικά δεν τα καταφέραμε να το κρατήσουμε γιατί δεν ήμουν παντρεμένη αλλά και εκείνο έλαβε μέρος στη Eurovision. Τώρα μαθαίνετε ότι δεν ήταν τέσσερα τα άτομα που τραγούδησαν πάνω στη σκηνή αλλά πέντε. Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες. Ξέρω ότι είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε με αυτό το μωράκι αλλά ήμουν πολύ μικρή για κάτι τέτοιο» είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου»

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (19/11). Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο φετινό DWTS, για τα κιλά που έχει χάσει, για την επέμβαση που είχε χρειαστεί να κάνει αλλά και για την οικογένεια της.

«Έχω χάσει 11 κιλά. Θέλω άλλα 4-5. Ποιος να μου το λεγε ότι θα μίλαγα για 4-5. Δεν το κατάλαβα. Χορεύω πολλές ώρες. Έχει κοπεί η όρεξή μου και λέω στον άντρα μου χαριτολογώντας “μήπως έχω πάθει νευρική ανορεξία;”

Είχα κάνει δακτύλιο και δεν πήγε καλά, τον αφαιρέσαμε γρήγορα, πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου, είχε στρίψει ο δακτύλιος και είχε στεγνώσει το κάτω μέρος στο στομάχι. 2,5 ώρες επέμβαση.

Αγαπάω όλον τον κόσμο, τα βλέπω όλα θετικά.

Είμαστε 36 χρόνια μαζί με τον σύζυγό μου. Ο καθένας πρέπει να αφήνει χώρο στον άλλον, να σέβεται και να θαυμάζει τον άλλον και να υπάρχει κατανόηση. Στον σύζυγο μου τού αρέσει το κτήμα στα Μέγαρα και φεύγει πολλές μέρες. Στην αρχή εκνευριζόμουν.

Μετά είπα ότι όπως εγώ έλειπα μήνες και καθόταν με τα παιδιά πρέπει να σεβαστώ και το δικό του θέμα. Δεν με έχει ζηλέψει ποτέ και είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας, επιστήμονας, με ποιότητα. Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. Όταν εκνευρίζεται εγώ είμαι η υποχωρητική».