Την έχουν φάει οι πρόβες - Πόσα κιλά έχασε η Μπέσσυ Αργυράκη κατά την διάρκεια του DWTS

Αδιανόητο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την έχουν φάει οι πρόβες - Πόσα κιλά έχασε η Μπέσσυ Αργυράκη κατά την διάρκεια του DWTS

Σχεδόν καθημερινές είναι οι πρόβες για τους παίκτες του DWTS, με αποτέλεσμα η Μπέσσυ Αργυράκη να έχει αρκετά κιλά μέσα σε περίπου 3 εβδομάδες από την ημέρα που μπήκαν στο studio για χορό. Την αποκάλυψη μάλιστα, έκανε η ίδια σε τηλεοπτική συνέντευξη, αφού το twitter έχει ξετρελαθεί μαζί της.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, ενώ στην συνέχεια έκανε δηλώσεις και ο παρτενέρ της, Γιούρι Ντιμιτρόφ.

Τόσα κιλά έχασε η Μπέσσυ Αργυράκη στο DWTS

«Και αγχώθηκα και δρομολόγησα την περίπτωση του να φύγω στο ότι έχω πολλά να κάνω άμα φύγω. Από την άλλη όσο συμμετέχω στο show, τρελαίνομαι, κανείς δεν θέλει να φύγει, τουλάχιστον να το ζήσει όσο γίνεται παραπάνω», είπε για την στιγμή που βρέθηκε στην τελική δυάδα.

Η Μπέσσυ Αργυράκη δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα: «Η σχέση μας δεν χρειαζόταν να ανανεωθεί, ήταν ούτως ή άλλως σε μία καλή φάση και παραμένει. Απλά μου λέει ότι έχω χάσει κιλά. Έχω χάσει 10 κιλά».

Στη συνέχεια μίλησε και ο παρτενέρ της, Γιούρι Ντιμιτρόφ: «Είναι πολύ καλή μαθήτρια. Δηλαδή πάλι σήμερα ήτανε πριν από εμένα, πάλι μου είχε πάρει καφέ. Η Μπέσσυ έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την αρχή. Συγκεντρώνεται πολύ περισσότερο στα βήματα και τα μαθαίνει πολύ πιο εύκολα και σιγά σιγά οι εκπλήξεις θα γίνονται όλο και περισσότερες».

Το σχόλιο του Λευτέρη Νικόλιζα για την σύζυγό του Μπέσσυ Αργυράκη

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (28/10) ο Λευτέρης Νικόλιζας, ο σύζυγος της Μπέσσυς Αργυράκη και πατέρας της Εβελίνας Νικόλιζα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συμμετοχή της συζύγου του στο DWTS (δείτε εδώ την τελευταία εμφάνισή της) αλλά και της κόρης του στο J2US.

«Επειδή ήθελε να βγάλει τον διακαή της πόθο και επειδή ήταν για φιλανθρωπικούς λόγους ήθελε να πάει. Της έλεγα ότι δεν είναι για την ηλικία της το DWTS. Δεν ήθελα να ταλαιπωρηθεί.

Τον λυπήθηκα τον καβαλιέρο της όταν είδα να τη σηκώνει, τι τραβάει! Ωστόσο, έχασε 10 κιλά. Παλεύαμε χρόνια να χάσει έστω 2. Δεν έχανε γραμμάριο! Τώρα είμαι διπλά ευχαριστημένος. Είναι η χαρά της ζωής και δεν έχει μάθει να χάνει».