DWTS: "Εγώ στο πρώτο ραντεβού" - "Κλάμα" στο Twitter με την εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη

Έδωσε ρεσιτάλ για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS:

Φοβερή για ακόμη μια φορά ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη στο DWTS, με την αποψινή (31/10) της δε εμφάνιση να κάνει τον απόλυτο χαμό στο Twitter.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε σε... βαμπίρ, μιας και αυτές τις μέρες γιορτάζουμε το Χάλογουιν και έτσι χόρεψε το Bad Romance της Lady Gaga σε ρυθμούς πάσο ντόμπλε.

Φυσικά, το ζευγάρι ενθουσίασε παρουσιάστρια και κριτές, τόσο με την θετική τους ενέργεια όσο και με τις κινήσεις τους. Μάλιστα, ανάλογη ανταπόκριση είχε από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι όπως πάντα αποθέωσαν την Μπέσσυ Αργυράκη, ειδικά όσον αφορά τις υπέροχες γκριμάτσες της ως βρυκόλακας! Χαμό προκάλεσε και η αποψινή εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση!

Μερικά επιτυχημένα tweets για την εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη στο DWTS

"Τον λυπήθηκα τον καβαλιέρο στο DWTS όταν είδα να τη σηκώνει" - Το σχόλιο του Λευτέρη Νικόλιζα για την Μπέσσυ Αργυράκη

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (28/10) ο Λευτέρης Νικόλιζας, ο σύζυγος της Μπέσσυς Αργυράκη και πατέρας της Εβελίνας Νικόλιζα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συμμετοχή της συζύγου του στο DWTS (δείτε εδώ την τελευταία εμφάνισή της) αλλά και της κόρης του στο J2US.

«Επειδή ήθελε να βγάλει τον διακαή της πόθο και επειδή ήταν για φιλανθρωπικούς λόγους ήθελε να πάει. Της έλεγα ότι δεν είναι για την ηλικία της το DWTS. Δεν ήθελα να ταλαιπωρηθεί.

Τον λυπήθηκα τον καβαλιέρο της όταν είδα να τη σηκώνει, τι τραβάει! Ωστόσο, έχασε 10 κιλά. Παλεύαμε χρόνια να χάσει έστω 2. Δεν έχανε γραμμάριο! Τώρα είμαι διπλά ευχαριστημένος. Είναι η χαρά της ζωής και δεν έχει μάθει να χάνει».