DWTS: "Κάθε φορά η καρδιά μου χτυπάει δυνατά που χορεύεις" - Συγκινήθηκε η Καγιά με την Μιλλούση

"Έχεις προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό, έχεις μυήσει τόσα νέα κορίτσια"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS:

Πρώτοι εμφανίστηκαν στο αποψινό (31/10) DWTS η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της, Μαξίμ. Το ζευγάρι για ακόμη μια φορά σημείωσε μια φοβερή εμφάνιση.

Φυσικά, τόσο οι κριτές όσο και το κοινό τους αποθέωσαν, ενώ μεγάλη ήταν η συγκίνηση και της Βίκυς Καγιά, η οποία εξομολογήθηκε πως κάθε φορά που τη βλέπει η καρδιά της χτυπά πολύ δυνατά.

«Έχεις προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό, έχεις μυήσει τόσα νέα κορίτσια στην ενόργανη. Είσαι εξαιρετική, εμένα όλη η παρουσία σου εδώ με συγκινεί, κάθε φορά η καρδιά μου χτυπάει δυνατά που χορεύεις, είσαι υπέροχη», της είπε η παρουσιάστρια. Σε όλα αυτά φυσικά συμφώνησε και η Μαρίνα Λαμπροπούλου η οποία μάλιστα της έδωσε πρώτο 9αρι! Να υπενθυμίσουμε πως η αθλήτρια αποκάλυψε πως βίωσε μια πολύ δύσκολη εβδομάδας, μετά τα όλα όσα έγιναν με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση στο DWTS

Βίκυ Καγιά: "Γίνονται λάθη, ζητήσαν συγγνώμη οι άνθρωποι" - Το σχόλιο της για Πετρούνια και Μιλλούση

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Βίκυ Καγιά, λίγο μετά το τέλος του (24/10) DWTS -δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς-. Μάλιστα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Βασιλική Μιλλούση.

Ο γνωστή αθλήτρια εμφανίστηκε στο δεύτερο live του μουσικού σόου, λίγο μετά τον τον σάλο που προκλήθηκε για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια αναφορικά με το κίνημα metoo στην Ελλάδα.

Η Βασιλική Μιλλούση ρωτήθηκε μάλιστα από τη Βίκυ Καγιά για το πως είναι, αμέσως μετά τον χορό της, με την ίδια να απαντά: «Όχι, δεν είμαι καλά. Έχω περάσει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά ο Μαξίμ (ο παρτενέρ της), ο χορός και τα κορίτσια μου με ηρεμούν».

Η παρουσιάστρια λίγο αργότερα τοποθετήθηκε και η ίδια στο εν λόγω γεγονός, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα το κορίτσι αυτή την εβδομάδα. Και η οικογένειά της. Τι να πω τώρα και εγώ; Δε ξέρω. Είναι πολύ κρίμα. Γίνονται λάθη, ζητήσαν συγγνώμη οι άνθρωποι. Τι να πεις παραπέρα;».