«Μίλησα με τη Βασιλική Μιλλούση! Ήταν χάλια, έκλαιγε...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στο Happy Day

Όσα είπε μετά το σάλο με την δήλωση του Πετρούνια για το Me too

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μίλησα με τη Βασιλική Μιλλούση! Ήταν χάλια, έκλαιγε...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στο Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Happy Day, την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Βασιλική Μιλλούση, μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για τις καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως η πρωταθλήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με την άσχημη και άγρια επίθεση που δέχτηκε ο σύζυγός της, ξέσπασε σε κλάματα.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την Μιλλούση

«Μίλαγα με τη Βασιλική χθες. Μου λέει “δε μπορεί. Ο Λευτέρης όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό… Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα μας. Έχει δυο κόρες. Από μια λάθος δήλωση που άλλο πράγμα εννοούσε…”. Ήταν πολύ χάλια παιδιά, έκλαιγε η Βασιλική» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποκάλυψε πως η Βασιλική Μιλλούση θα εμφανιστεί ζωντανά στο Happy Day για να μιλήσει για το θέμα.

Η δημόσια συγγνώμη του Λευτέρη Πετρούνια

Μέσα σε όλα ο Χρυσός Ολυμπιονίκης παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή πως η διατύπωση των δηλώσεών του ήταν άστοχη, ενώ ζήτησε συγνώμη από τον ελληνικό λαό. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νιώθω χρέος μου προς όλους τους Έλληνες να ζητήσω συγνώμη για αυτή τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου.

Σκεπτόμενος το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς ρωτήθηκα για το κίνημα #metto στον αθλητισμό. Μίλησα για κάποιες καταγγελίες που έγιναν στον αθλητισμό για ψυχολογική βία και όχι για σεξουαλική», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε:

«Ξεκαθάρισα πως δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για τα περιστατικά αυτά, αλλά λανθασμένα άφησα την παραμικρή αμφιβολία, εννοώντας ότι προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ σκληρό χώρο, ενώ αν όντως υπήρχε περιστατικό ψυχολογικής βίας (για το οποίο θα γνώριζα), τότε θα ήμουν υποστηρικτής του ανθρώπου που θα βρισκόταν σε αυτή τη δύσκολη θέση και ψυχολογία».

Η αναφορά στη Σοφία Μπεκατώρου: «Στάθηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο δίπλα στη Σοφία Μπεκατώρου και σε όλο αυτό το δράμα που υπέστη. Το κοινοποίησα αρκετές φορές. Ήμουν αυτός που μπήκε χέρι – χέρι μαζί με την Άννα Κορακάκη συμβολίζοντας την ισότητα των δύο φίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η συγνώμη του Λευτέρη Πετρούνια στους Έλληνες: «Δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από δηλώσεις και πίσω απο κανέναν, προκειμένου να μην πάρω τις ευθύνες πάνω μου, δεν ντρέπομαι, δεν φοβάμαι και πόσο μάλλον θέλω να βγω να ζητήσω συγνώμη.

Εγώ ζήτησα να βγω στον τηλεοπτικό αέρα, δεν ντρέπομαι να ζητήσω συγνώμη, έκανα όντως ένα λάθος. Δεν είμαι τόσο καλός ως ομιλητής, όσο είμαι και στους κρίκους».