Μπέσσυ Αργυράκη: «Ήταν μια κακιά στιγμή που εγώ έφυγα να τραγουδήσω»

«Βλέπω μέσα τα ρούχα του Σταμάτη Κόκοτα, σοκαρίστηκα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη: «Ήταν μια κακιά στιγμή που εγώ έφυγα να τραγουδήσω»

Μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Μπέσσυ Αργυράκη στην εκπομπή Status του Astra TV. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρεξήγηση που είχε γίνει στο παρελθόν με εκείνη και τον Σταμάτη Κόκοτα. Δείτε εδώ πόσα κιλά έχει χάσει μέχρι στιγμής.

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη

«Ήταν μια κακιά στιγμή που εγώ έφυγα να τραγουδήσω στην Ιαπωνία, που έκανα show στα Δειλινά με τον Πάριο και τον Κόκοτα. Κάποια στιγμή που γύρισα, επειδή έκανα γρήγορες αλλαγές μου είχαν ένα καμαρίνι ακριβώς πίσω από τη σκηνή και γυρνάω και βλέπω μέσα τα ρούχα του Κόκοτα.

Ο Σταμάτης Κόκοτας έκανε δύο εμφανίσεις το βράδυ, δύο φορές δηλαδή χρειαζόταν να πάει στη σκηνή δηλαδή. Με το που μπαίνω γυρνάω και λέω «Παιδιά που είναι τα ρούχα μου;» και μου λένε «Τα βάλαμε εκεί κάτω».

Λέω «Δεν θα προλαβαίνω, έχω γρήγορες αλλαγές» και τα βρήκαμε επί τόπου. Αλλά, προς στιγμήν σοκαρίστηκα, προβληματίστηκα».

Συγκλονίζει η Μπέσσυ Αργυράκη - «Πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου»

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (19/11). Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο φετινό DWTS, για τα κιλά που έχει χάσει, για την επέμβαση που είχε χρειαστεί να κάνει αλλά και για την οικογένεια της.

«Έχω χάσει 11 κιλά. Θέλω άλλα 4-5. Ποιος να μου το λεγε ότι θα μίλαγα για 4-5. Δεν το κατάλαβα. Χορεύω πολλές ώρες. Έχει κοπεί η όρεξή μου και λέω στον άντρα μου χαριτολογώντας “μήπως έχω πάθει νευρική ανορεξία;”

Είχα κάνει δακτύλιο και δεν πήγε καλά, τον αφαιρέσαμε γρήγορα, πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου, είχε στρίψει ο δακτύλιος και είχε στεγνώσει το κάτω μέρος στο στομάχι. 2,5 ώρες επέμβαση.

Αγαπάω όλον τον κόσμο, τα βλέπω όλα θετικά.

Είμαστε 36 χρόνια μαζί με τον σύζυγό μου. Ο καθένας πρέπει να αφήνει χώρο στον άλλον, να σέβεται και να θαυμάζει τον άλλον και να υπάρχει κατανόηση. Στον σύζυγο μου τού αρέσει το κτήμα στα Μέγαρα και φεύγει πολλές μέρες. Στην αρχή εκνευριζόμουν.

Μετά είπα ότι όπως εγώ έλειπα μήνες και καθόταν με τα παιδιά πρέπει να σεβαστώ και το δικό του θέμα. Δεν με έχει ζηλέψει ποτέ και είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας, επιστήμονας, με ποιότητα. Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. Όταν εκνευρίζεται εγώ είμαι η υποχωρητική».