DWTS: Συγκινήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη on camera με την αποκάλυψή της - Τι συνέβη;

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ»

DWTS: Συγκινήθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη on camera με την αποκάλυψή της - Τι συνέβη;

Μετά από την έναρξη του DWTS όπου είδαμε την Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή να λένε την πρώτη "Καληπέρα" στους τηλεθεατές, σειρά είχε να ξεκινήσει ο διαγωνισμός. Έτσι, το πρώτο ζευγάρι που είδαμε ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη με τον Γιούρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο χορός που έπρεπε να χορέψουν ήταν το quickstep. Ωστόσο, την ώρα που οι δυο τους ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα καθώς στον χορό ο Γιούρι θα έκανε τον γιο της, η ίδια δεν δίστασε να εξομολογηθεί το πόσο της λείπει ο γιος της, που ζει και εργάζεται στην Ελβετία ως σεφ.

Η εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη

«Ο γιος μου λείπει στην Ελβετία εδώ και πολλά χρόνια. Είναι σεφ εκεί. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και μακάρι τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα να γίνουν καλύτερα και να έρθει πίσω. Αυτό είναι το όνειρό μου και νομίζω το όνειρο κάθε μάνας που το παιδί της είναι στο εξωτερικό».

Έξαλλη η Λαμπροπούλου on air με την Αργυράκη - «Πλέον με κουράζει όλο η πόζα και το ύφος»

Πριν από λίγο ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR το χορευτικό show DWTS που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μάλιστα, η Μπέσσυ Αργυράκη μαζί με τον παρτενέρ της, Γιούρι Ντιμιτρόφ χόρεψαν American Smooth. Ωστόσο, το twitter έχει ξετρελαθεί μαζί της.

Ωστόσο, η εβδομάδα για την ίδια φαίνεται να ήταν αρκετά πιεστική μιας και στις πρόβες τσακώθηκε με τον Γιούρι και αυτό διότι δεν άκουγε τις οδηγίες του. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η Μαρίνα Λαμπροπούλου τη συμβούλευσε να ακούει προσεκτικά όταν δάσκαλό της.

Η ατμόσφαιρα μετατράπηκε πολύ σύντομα αρκετά ηλεκτρισμένη αφού όταν η παίκτρια έφερε αντιρρήσεις σκλήρυνε λίγο τη στάση της απέναντί της.

«Πλέον με κουράζει όλο η πόζα και το ύφος. Δυσκολεύει το θέμα. Μιλάμε όχι μόνο για θέληση και τεχνική. Βλέπω ένα “μπεσσίστικο διαρκείας” και θέλω πλέον “γιουρίστικο” διαρκείας. Μπέσσυ τραγούδι έκανες, εδώ χορεύεις».