DWTS: Η λαμπερή έναρξη του χορευτικού show και ο καλεσμένος "έκπληξη"

Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Η λαμπερή έναρξη του χορευτικού show και ο καλεσμένος

Μέσα από την συχνότητα του Star ξεκίνησε πριν λίγο άλλο ένα live του λαμπερού χορευτικού διαγωνισμού DWTS. Η Βίκυ Καγιά ήταν για άλλη μια φορά άκρως εντυπωσιακή καθώς είπε την πρώτη "καλησπέρα" μαζί με τον Λάμπρο Φισφή στους αγαπημένους τηλεθεατές.

Μάλιστα, οι δυο παρουσιαστές δεν ήταν μόνοι τους καθώς στο πλευρό τους απόψε είχαν τον Κρατερό Κατσούλη ο οποίος επέστρεψε και πάλι στο Star μετά από την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου». Μάλιστα, να τονίσουμε πως ως guest θα χορέψει έναν υπέροχο sexy χορό.

Η έναρξη του DWTS

Άσχημα νέα για τη Βίκυ Καγιά - Μαθεύτηκε το πρωί της Παρασκευής (17/12)

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν στο τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά καθώς και στη συνέχεια του DWTS. Το χορευτικό show ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

H παραγωγή έχει αποφασίσει να κάνει ορισμένες αλλαγές προκειμένου να προσεγγίσει μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Σε λίγο καιρό για παράδειγμα, αναμένεται να αλλάξει η μέρα προβολής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, το Star έχει ενεργή συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «Dancing with the stars» διάρκειας δύο ετών, δηλαδή και για την επόμενη σεζόν. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα επιλέξει να το επαναφέρει. Πρώτα θα πρέπει να εκτιμηθεί τι πήγε στραβά και οδήγησε το χορευτικό σόου σε μονοψήφιες επιδόσεις και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν μπορεί να «σωθεί».

Κάποιοι στο Star θεωρούν ότι, με πιο αναγνωρίσιμους διαγωνιζόμενους, το «Dancing with the stars» μπορεί να δοκιμαστεί εκ νέου την προσεχή σεζόν ώστε να γίνει απόσβεση του πανάκριβου σκηνικού. Το ρίσκο στην περίπτωση αυτή θεωρείται μεγάλο. Για τον λόγο αυτόν, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές το Star εξετάζει και το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει φέτος οριστικά το «Dancing with the stars» και είτε να συνεχίσει να πληρώνει τα δικαιώματα χωρίς να βγάλει το σόου στον αέρα, είτε να ζητήσει αποδέσμευση από τη συμφωνία από την εταιρεία διανομής του.