Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα έκανα ξανά πρωινό! Με κούρασε το καθημερινό»

Η δήλωση μετά την αποχώρηση του από τους Κου Κου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα έκανα ξανά πρωινό! Με κούρασε το καθημερινό»

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην κάμερα για την αποχώρηση του από την εκπομπή Στην φωλιά των κουκου, αποκαλύπτοντας πως δεν θα ήθελε να κάνει ξανά καθημερινό και πιο συγκεκριμένα πρωινό καθημερινό, καθώς είναι κουραστικό.

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη

«Είναι λίγο περίεργο να βλέπω τους Κου Κου ως τηλεθεατής και φυσικό κατά μία έννοια. Άμα είσαι πάρα πολύ καιρό κάπου δεν φεύγεις ποτέ. Όχι, δεν θα το ξαναέκανα στο μέλλον, με κούρασε το καθημερινό. Έχει μια πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη, έχει πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολλή ένταση. Εγώ το παρομοίαζα πάντα σαν να κάνεις μια διπλή παράσταση πρωί πρωί», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Για τη σύζυγό του, απάντησε: «Για την Κατερίνα είναι η καλύτερή της, είναι η δουλειά της, είναι η αγάπη της, είναι η χαρά της. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει, ανέκαθεν το θεωρούσα αυτό».

«Με το Star συζητάμε πράγματα για του χρόνου»

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να φύγει από το Star και την εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου, εξηγώντας πως έχει πολύ καλή σχέση με το κανάλι και γι΄αυτό συζητάνε πράγματα για την επόμενη χρονιά.

«Είναι κάτι το οποίο έγινε με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, με πολλή συγκίνηση, με πολύ μεγάλη συνεννόηση με το αγαπημένο μου κανάλι και τους ανθρώπους του καναλιού. Και έγινε για το λόγο που είπα γιατί αυτό το κομμάτι ξεκίνησε να είναι ένα επιπλέον, ένα εμβόλιμο κομμάτι στη μέχρι τώρα πορεία μου.

Κάποια στιγμή έγινε κυρίως και κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν μπορεί να γίνει το άλλο κομμάτι της δουλειάς μου επιπλέον και έμεινε μόνο αυτό. Νομίζω ότι έφτασε απλώς η στιγμή να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Έτσι κι αλλιώς με το Star έχουμε τόσο καλή και τρυφερή σχέση που συζητάμε πιθανότατα και πράγματα για του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά.