Κρατερός Κατσούλης: Το ξεχωριστό «αντίο» σε έναν από τους συνεργάτες του

«Για όλα όσα έχετε κάνει για εμένα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: Το ξεχωριστό «αντίο» σε έναν από τους συνεργάτες του

Το πρωί της Τετάρτης, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή Στην Φωλιά των Κουκου και λίγο αργότερα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πει αντίο σε έναν αγαπημένο του συνεργάτη.

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το Πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση.

Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από 7 χρόνια, κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star. Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη.

Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω. Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κρατερός Κατσούλης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής θέλησε να αποχαιρετήσει τον ενδυματολόγο του, Κωνσταντίνο Γκρόζο, ο οποίος μάλιστα σήμερα έτυχε να λείπει από την εκπομπή.

Το αντίο του Κρατερού Κατσούλη στους συνεργάτες του

Το «αντίο» των συνεργατών του Κρατερού Κατσούλη

Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης την οριστική αποχώρησή του από την εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και έτσι, οι αγαπημένοι του συνεργάτες θέλησαν να του πουν το δικό τους «αντίο» μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Κάτι αντίστοιχο έκαναν βέβαια και οι υπόλοιπες παρουσιάστριες, με τη Φαίη Σκορδά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αποχαιρετούν τον Κρατερό από την πρωινή ζώνη.

«Τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν (παρά 2 μήνες) και σ’ ευχαριστώ για τις αληθινές, εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαμε στα backstages. Και επειδή πολλοί με ρωτάτε στο δρόμο, γιατί «τσακωνόμαστε» με τον @krateroskatsoulis on air, θα σας ομολογήσω ότι ΠΟΤΕ, μα ποτέ δεν έχουμε τσακωθεί off air. Καλέ μου άνθρωπε και «διπλανέ» μου για τέσσερα χρόνια, χαίρομαι που «χαμογελάς επειδή συνέβη», έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η Τζώρτζια Γεωργίου από τη μεριά της έγραψε: «Μια φωτογραφία από τότε που ο @krateroskatsoulis μας κέρδιζε όλους στην ΚουΚουΒιζιον παρ όλες τις απέλπιδες προσπάθειες μας να τα καταφέρουμε και εμείς! Τεράστια η αγάπη του κόσμου αλλά και η δική μας για σένα! Τέσσερις σχεδόν τηλεοπτικές σεζόν συνεργάτες στην εκπομπή @starkoukou και το μόνο που σκέφτομαι και νιώθω είναι χαρά και ευλογία που είχα την τιμή να είμαι σ’αυτή την ομάδα και να μαθαίνω από σένα! Ευχές για τα καλύτερα καλέ μου άνθρωπε!».

Τέλος ο Λάμπρος Βακιάρος έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Σχεδόν 4 σεζόν μαζί στην εκπομπή ήσουν από τους ανθρώπους που στήριξες εμένα και τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο on και off air. Θα μας λείψεις από αύριο που δεν θα είσαι κοντά μας, αλλά τα κινηματογραφικά πλατώ σε περιμένουν!

Έχω να θυμάμαι μόνο κάλές στιγμές από αυτή την συνεργασία, αλλά και σίγουρα τη μεγάλη σου αγάπη για το σκόρδο…(βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, η πραγματική, πραγματική σου βοήθεια αποτυπώνεται στη φωτογραφία! Τιμούσες το φαγητό μου!) Σας ευχαριστώ πολύ για όλα κύριε Κατσούλη».