«Έχω φτιάξει...» - Η Μάρω Κοντού "έσπασε" τη σιωπή της για τις πλαστικές που έχει κάνει

Όλη η αλήθεια

Το βράδυ της Πέμπτης 2/6, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχθηκε την Μάρω Κοντού στην εκπομπή του, Night Out, η οποία πρόσφατα προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδί, και αφού πέρασε από την ανάκριση του παρουσιαστή, "βγήκαν πολλά στη φόρα".

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή της, ενώ εξήγησε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει και πως βλέπει τον εαυτό της μετά από τόσα χρόνια και σε αυτή την ηλικία. Είναι άραγε ικανοποιημένη με την εικόνα της;

Expand player

Οι δηλώσεις της Μάρως Κοντού για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Ποια ερώτηση που δέχεσαι συχνά σε συνεντεύξεις, σε ενοχλεί;», την ρώτησε ο ηθοποιός, με την ίδια να λέει: «Εάν έχω κάνει face lifting, αν έχω φτιάξει τη μύτη μου… Ναι, ναι! Ναι μωρέ, τα έχω κάνει όλα!», δήλωσε.

«Πρώτα από όλα φτύνω τον εαυτό μου στον καθρέφτη! Να σου πω γιατί… Διότι κοιμάμαι γυμνή. Όπως τρέχω λοιπόν για να φτιάξω τον καφέ μου, έχω ένα μεγάλο καθρέφτη στο σαλόνι και όπως περνάω λέω φτου σου κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80 plus; Αποκλείεται! Φτιάχνω τον καφέ και είμαι πανευτυχής!», ανέφερε στη συνέχεια.

«Είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου για να συγχίσω τον άντρα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/1) η Μάρω Κοντού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε στείλει λουλούδια στον εαυτό της για να ζηλέψει ο άντρας της.

«Ψυχικά νιώθω άφθαρτη. Δεν είχα ποτέ κακίες, ανταγωνισμούς, δεν είχα πάθη και δεν τα θέλω. Δεν με ενδιέφεραν αυτά που έλεγαν για εμένα. Αν ήταν άντρας έλεγα καημένε πόσο κουτός είσαι, αν ήταν γυναίκα έλεγα σε λυπάμαι.

Ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Δεν πρόδωσα επειδή προδόθηκα. Στο παρελθόν είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου για να συγχίσω τον άντρα μου, με ανώνυμη καρτούλα. Νομίζω όμως, πως τσάμπα ξοδεύτηκα. Τότε ήμουν πολύ αθώα, ήμουν ρομαντική πολύ και έφτιαχνε τα σεναριάκια μου. Αυτά όμως είναι στο παρελθόν, από μία άλλη εποχή από μία άλλη Μάρω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Κάγκελο'' ο Λιάγκας με το σχόλιο της Μάρω Κοντού - «Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου...»

Ενοχλημένη η Μάρω Κοντού - «Έγραψαν για μένα ότι παίρνω...»