Συγκλονίζει η Μάρω Κοντού με την αποκάλυψή της - «Στα 36 ο γιατρός μου είπε πως δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Μάρω Κοντού με την αποκάλυψή της - «Στα 36 ο γιατρός μου είπε πως δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

Το βράδυ της Πέμπτης 29/4 η Μάρω Κοντού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή ενώ από την άλλη "άνοιξε" την καρδιά της και αποκάλυψε για την προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί.

Η ίδια σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Σε έναν από τους δύο γάμους μου είπα να κοιτάξω το θέμα μου τα ορμονικά. Ήμουν στα 36 κι ερωτευμένη πάρα πολύ. Όταν του είπα από την αρχή ότι δεν κάνω παιδιά, μου είπε να πάμε στην Ελβετία και να δούμε το γιατρό της Σοφία Λόρεν.

Μου είπε ο Γερμανοελβετός γιατρός δεν θα κάνετε ποτέ παιδί κι όποιος σας πει να το δοκιμάσετε, θα του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε νεότεροι από τις συνομήλικές σας και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Το πέταξα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί». (δείτε εδώ τι πλαστικές έχει κάνει στο πρόσωπό της).

Οι δηλώσεις της Μάρως Κοντού

«Είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου για να συγχίσω τον άντρα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/1) η Μάρω Κοντού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε στείλει λουλούδια στον εαυτό της για να ζηλέψει ο άντρας της.

«Ψυχικά νιώθω άφθαρτη. Δεν είχα ποτέ κακίες, ανταγωνισμούς, δεν είχα πάθη και δεν τα θέλω. Δεν με ενδιέφεραν αυτά που έλεγαν για εμένα. Αν ήταν άντρας έλεγα καημένε πόσο κουτός είσαι, αν ήταν γυναίκα έλεγα σε λυπάμαι.

Ερωτικά έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Δεν πρόδωσα επειδή προδόθηκα. Στο παρελθόν είχα στείλει λουλούδια στον εαυτό μου για να συγχίσω τον άντρα μου, με ανώνυμη καρτούλα. Νομίζω όμως, πως τσάμπα ξοδεύτηκα. Τότε ήμουν πολύ αθώα, ήμουν ρομαντική πολύ και έφτιαχνε τα σεναριάκια μου. Αυτά όμως είναι στο παρελθόν, από μία άλλη εποχή από μία άλλη Μάρω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός (δείτε εδώ τι πλαστικές έχει κάνει στο πρόσωπό της).