Τρεις πλαστικές στο πρόσωπο - Φωτογραφίες της Μάρως Κοντού πριν τις αισθητικές επεμβάσεις!

Έχει πειράξει μύτη, πηγούνι και βλέφαρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρεις πλαστικές στο πρόσωπο - Φωτογραφίες της Μάρως Κοντού πριν τις αισθητικές επεμβάσεις!

Μια δίμετρη καλλονή, ασυνήθιστο ύψος για γυναίκα εκείνη την εποχή, -η “τσιριμπίμ τσιριμπόμ” Ιταλίδα από την Κυψέλη- κάνει το πιο αισθησιακό στριπτίζ τη συντηρητική περίοδο της Χούντας και εντυπωσιάζει με τη στητή, αγέρωχη κορμοστασιά σαν κυπαρίσσι, που της άφησε παρακαταθήκη η ενασχόλησή της με τον χορό. Έτσι “χτίστηκε” μια καριέρα που κρατάει μέχρι σήμερα, με συνεχόμενες επιτυχίες και μια ζωή συναρπαστική.

Η Μάρω Κοντού και η ομορφιά είναι ταυτόσημα μεγέθη και η επιτομή της κομψότητας, της θηλυκότητας, του κάλλους και της φωτογένειας, μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες όλων των εποχών.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Σε ηλικία 4 χρόνων η μικρή Μαρούλα άφησε το χέρι της μητέρας της μέσα στην εκκλησία έβγαλε τα παπούτσια της και άρχισε να χορεύει υπό τους ήχους των ψαλμωδιών... Η μαμά της, που εργαζόταν στο Υπουργείο Παιδείας και κάποια χρόνια αργότερα η μεγαλύτερη αδελφή της στην Εθνική Τράπεζα, επιθυμούσε να κάνει το ίδιο και η Μάρω.

Μαρω κοντού πλαστικές

Η οικογένεια τα έβγαζε πέρα δύσκολα και η μητέρα της δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα για μπαλέτο, την υποχρέωσε να κάνει αίτηση στην Εθνική Τράπεζα. Εκείνη υπάκουσε προς στιγμήν, στη συνέχεια, όμως, πάνω στο χαρτί των εξετάσεων έγραψε:“Δεν με ενδιαφέρει να προσληφθώ, με πιέζουν, ευχαριστώ”. Στο σπίτι ακολούθησε μεγάλος καβγάς, η θέση της φυσικά στην Τράπεζα είχε ήδη καλυφτεί και η Μάρω άρχισε να ψάχνει για δουλειά προκειμένου να συνεισφέρει οικονομικά στο σπίτι... Το θέατρο ούτε καν περνούσε από το μυαλό της, όμως, αμέσως μετά από το απαγορευτικό της μητέρας της για να φύγει στη Γερμανία, αποφάσισε να πάει στον χορό αρχαίας τραγωδίας του Εθνικού Θεάτρου. Εκεί μετά από 5 χρόνια ο Αλέξης Σολομός την προτρέπει να πάει σε σχολή, εκείνη, όμως, ούτε καν το συζητά.

Πίστευε ότι η εμπειρία της τόσα χρόνια στον χορό ήταν αρκετή και ίσως πολύ καλύτερη από το να πήγαινε σε σχολή. Βρισκόταν στις πρόβες με τεράστιους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Παξινού, Μινωτή, Συνοδινού, Αρώνη, Κωτσόπουλο, είχε γίνει φίλη μαζί τους. “Βρήκα την ευκαιρία σε μια κρατική επιτροπή που έδινε άδεια σε εξαιρετικά ταλέντα. Πήγα, πήρα την άδεια και άρχισαν οι προτάσεις από το ελεύθερο θέατρο”, λέει για τα πρώτα της βήματα στον χώρο...

Μια χρυσή καριέρα ξεκινάει το 1958, παίρνοντας την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού από την Ανώτατη Κρατική Επιτροπή του Υπουργείου σαν εξαιρετικό ταλέντο, μια απόφαση που βρίσκει ακόμα μια φορά αντίθετη την οικογένειά της. Η γιαγιά της, μάλιστα, δεν τη συγχώρεσε ποτέ για την επιλογή της. Όταν το πληροφορήθηκε της φώναξε οργισμένη: “Φτου σου”... Σε όλα τα γεγονότα της ζωής της μαμά και γιαγιά στάθηκαν οι δικοί της “άγγελοι”, που την πρόσεχαν από κάθε κακοτοπιά. Εκείνη ερχόταν σε πολλές συγκρούσεις μαζί τους, όχι μία και δύο φορές, παρόλα αυτά όταν η μητέρα της “έφυγε” από τη ζωή από λευχαιμία και για περίπου 3 χρόνια έκανε ψυχανάλυση προκειμένου να ξεπεράσει τον θάνατό της...

Οι αισθητικές επεμβάσεις της Μάρως Κοντού και ο ύπνος!

Η πλαστική στη μύτη της δεν ήταν η μοναδική, η ίδια έχει παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι πριν από μερικά χρόνια έκανε επίσης ένα μικρό διόρθωμα στο πηγούνι και στα βλέφαρα. Επίσης η Μάρω έχει πει ότι δίαιτα δεν έχει κάνει ποτέ και δικαίως καμαρώνει που διατηρείται εδώ και πολλά χρόνια στα ίδια περίπου κιλά όπως στα τριάντα της. Ασχολείται με τη ζωγραφική, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει με επιτυχία έκθεση στην Γκαλερί Αντήνωρ το 1993. Πίνακάς της εκτίθεται στο Μουσείο Βορρέ... Παίζει μπιρίμπα, λύνει σταυρόλεξα και κοιμάται αρκετά, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι“η ομορφιά θέλει ύπνο και ο ύπνος θέλει ήσυχη συνείδηση. Όταν κλείνω τα μάτια μου και περνάει από μπροστά μου η μέρα μου, μπορώ να πω ότι μάλλον ήμουν καλό παιδί και έτσι κοιμάμαι σαν μωρό!” έχει πει σε δηλώσεις της.

Κοντού πλαστικές στο πρόσωπο

Μάρω Κοντού

Βέβαια, δεν είναι η μόνη που έχει κάνει πλαστικές...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ