Έτσι ήταν η Ναταλία Γερμανού πριν τις πλαστικές, στα πρώτα της βήματα

Φωτογραφία με το πριν και το μετά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτσι ήταν η Ναταλία Γερμανού πριν τις πλαστικές, στα πρώτα της βήματα

Η Ναταλία Γερμανού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, βρίσκεται στη λίστα με τις κυρίες που έχουν αποφασίσει να επισκεφτούν παραπάνω από μια φορά τον πλαστικό χειρούργο και να διορθώσουν τυχόν... ατέλειες που ήθελαν στο πρόσωπο τους.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια που κάνει πρεμιέρα σήμερα 11/9 στον ALPHA, δεν έχει διστάσει να το παραδεχτεί δημόσια. Μάλιστα το 2015, κληθείσα να σχολιάσει το καυστικό σχόλιο που ακούστηκε για εκείνη όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, αποστόμωσε με την απάντησή της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οποιαδήποτε στιγμή θελήσω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω χωρίς να ρωτήσω κάποιον. Μπότοξ έχω κάνει εδώ και δέκα χρόνια, δεν περιμέναμε τώρα να φτάσουμε σε αυτή την ηλικία. Πιο δραστικά πράγματα δεν έχω κάνει».

Επίσης, η Ναταλία Γερμανού το 2019, είχε αποκαλύψει και ένα αποτυχημένο μπότοξ που είχε κάνει, με αποτέλεσμα να μην κουνιέται τίποτα στο πρόσωπο της.

«Πέρυσι έκανα ένα άθλιο μπότοξ και δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα στη μούρη μου… Δεν κουνιόταν πραγματικά τίποτα. Αν είσαι τόσο μικρή σαν την κοπέλα στο GNTM δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνεις τίποτα», είχε πει.

Φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού πριν τις πλαστικές

Έτσι ήταν η Ναταλία Γερμανού πριν τις πλαστικές

Η διατροφή που ακολούθησε παραμένει κορμάρα η Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια κάνει τακτική γυμναστική, ενώ έχε κάνει σωστή διατροφή που βασίζεται σε πρωτεΐνες, καλά λιπαρά περιορισμό των υδατανθράκων, της ζάχαρης του αμύλου και του αλκοόλ.

«Να διευκρινίσω ότι με εκνευρίζουν πολύ οι τίτλοι “Ο τάδε έχασε δέκα κιλά σε πέντε μέρες” και γενικά να δημιουργούμε θέμα γύρω από τα κιλά ενός ανθρώπου, γιατί πιστεύω ότι δίνουμε αξία σε κάτι που δεν έχει . Δέχτηκα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα με χαρά, γιατί αποτελώ εξαίρεση και ελπίζω ως εξαίρεση να με αντιμετωπίσετε .Εγώ έχασα επτά κιλά σε οχτώ μήνες. Ποτέ δεν έκανα δίαιτα εξπρές και δεν πήρα ποτέ χάπια και γενικά δεν έκανα ποτέ δίαιτα. Έχω χρόνιο υποθυρεοειδισμό, τον οποίο απέκτησα από στενοχώρια και στρες όταν έχασα τον πατέρα μου το 1999.

Από τότε ο μεταβολισμός μου άρχισε να χαλάει και ξεκίνησα να παίρνω χάπια ρύθμισης του θυρεοειδούς. Ύστερα από χρόνια έκοψα και το κάπνισμα και ξαφνικά βρέθηκα πέρυσι για πρώτη φορά στην ζωή μου να αισθάνομαι πιο βαριά από κάθε άλλη φορά. Επίσης δεν ζυγιζόμουν ποτέ, οπότε δεν είχα εικόνα. Δεν είμαι άνθρωπος που παθαίνει πανικό με το βάρος του, γιατί αγαπάω το φαγητό. Αλλά τα κιλά δεν έφευγαν, οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και απευθύνθηκα σε γιατρό-διατροφολόγο.

Το διατροφικό πρόγραμμα που ακολούθησα είναι: πρωινό 40 γραμμάρια δημητριακά με γάλα, ξηρούς καρπούς και μέλι. Μεσημεριανό φακόρυζο με λαχανικά, ωμά ή βρασμένα, βραδινό αραβική πίτα με μοτσαρέλα μανιτάρια και πολύχρωμες πιπεριές και ενδιάμεσα στα γεύματα πολλά φρούτα. Τρώω κάθε τρεις ώρες μικρά γεύματα και πίνω πολύ νερό ενώ τρεις φορές την εβδομάδα πηγαίων γυμναστήριο», είχε αποκαλύψει το 2011 η Ναταλία Γερμανού.

Η διατροφή που ακολούθησε η Ναταλία Γερμανού