Για πρώτη φορά στην τηλεόραση η κόρη του Γιώργου Κιμούλη - Πρωταγωνίστρια σε κορυφαία σειρά τη νέα σεζόν

Αποκαλύφθηκε πριν λίγο στο Love it

Το μεσημέρι της Παρασκευής 3/6 στην εκπομπή Love it του ΣΚΑΙ, έγιναν ορισμένες αποκαλύψεις σχετικά με τις κινήσεις που θα δούμε την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση. Μία από αυτές ήταν πως η κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα, κάνει για πρώτη φορά το ντεμπούτο της στην τηλεόραση στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, Κόκκινο Ποτάμι, στην οποία θα δούμε και μία ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες.

Η Μαριάννα Κιμούλη στο Κόκκινο Ποτάμι

Πιο συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ ανέφεραν πως τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3/6 και πως η κόρη του ηθοποιού, θα είναι η πρώτη φορά που θα την δούμε σε κάποια τηλεοπτική δουλειά.

Expand player

Πρωταγωνιστής από τη Γη της Ελιάς "χαιρετά" και πάει και αυτός στο Κόκκινο Ποτάμι

Κάποιοι ηθοποιοί έρχονται, όπως η προσθήκη που ανακοινώθηκε στο Πάμε Δανάη, και άλλοι φεύγουν όπως θα παρακολουθήσουμε στη Γη της Ελιάς μιας και στη δεύτερη σεζόν όπως φαίνεται δεν θα έχουμε στην καθημερινή σειρά του Mega τον Μανώλη Κλωνάρη!

Ο 31χρονος ηθοποιός που υποδύθηκε τον αρχηγό στον ελαιώνα των Βρεττάκων παίρνει μεταγραφή για το «Κόκκινο Ποτάμι»! Ο τηλεοπτικός Ανέστης λοιπόν θα πεθάνει με τραγικό τρόπο στη σειρά και δεν θα συνεχίσει στη δεύτερη σεζόν του MEGA, αλλά οι τηλεθεατές θα τον συναντήσουν στο «Κόκκινο Ποτάμι» στο Open..

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δούμε τον ηθοποιό σε έναν ρόλο ανατρεπτικό καθώς η συνέχεια της σειράς εστιάζει στην περίοδο 1919-1924. Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά στη Θεσσαλονίκη, όπου θα δούμε τον ερχομό των πρώτων Πόντιων προσφύγων -που έχουν φύγει κυνηγημένοι- στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μανούσο πως είναι η μικρή;» - Η επική αντίδραση του Καζάκου όταν είδε την κόρη του σε σειρά του Μανουσάκη

Κόκκινο Ποτάμι: «Είναι ένα προκλητικό εγχείρημα» - Ο Μανούσος Μανουσάκης αποκαλύπτει στον αέρα του OPEN