Γη της Ελιάς: Το μεγάλο spoiler της Δανάης Μπάρκα - Και άλλος ηθοποιός "εισβάλλει" στη σειρά!

Αποκλειστικό της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Το μεγάλο spoiler της Δανάης Μπάρκα - Και άλλος ηθοποιός

Η Γη της Ελιάς συνεχίζει και μας κρατά σε αγωνία με τα επεισόδιά της μιας και δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις (δείτε εδώ τι θα συμβεί στην Αρετή) και τους νέους ηθοποιούς που εισβάλλουν κάθε τρεις και λίγο και ανατρέπουν τα πάντα! Μετά τη Νίκη Παλληκαράκη και την επεισοδιακή είσοδό της, ακόμη ένα πρόσωπο έρχεται, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη την Τετάρτη 1/6.

Απίστευτο spoiler από το Πάμε Δανάη

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, στη σειρά μπαίνει ο Αστέριος Πελτέκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ. Ο γνωστός ηθοποιός που είδαμε μεταξύ άλλων και στον Σιωπηλό δρόμο, πρόκειται να ενσαρκώσει το ρόλο του Θανάσης, ο οποίος λίγα χρόνια πριν εγκατέλειψε... την Αναστασία!

Ποιος είναι ο Αστέριος Πελτέκης

Ο Αστέριος Πελτέκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και κάτοχος του Intergated Master διπλώματος του Τμήματος Θεάτρου της Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. από όπου επίσης και αποφοίτησε. Σήμερα, υποψήφιος Διδάκτορας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο πάνω στην πολιτιστική διαχείριση. Έχει παρακολουθήσει με υποτροφία σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό ξεχωρίζοντας αυτά με τους Peter Brook, Bruce Mayers και Sotigui Kouyate.
Γνωρίζει την αγγλική, γαλλική και ισπανική γλώσσα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει συνεργαστεί, σε περισσότερες από πενήντα παραστάσεις, με το ΚΘΒΕ, το Εθνικό Θέατρο, τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, το Θέατρο Παλλάς, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και το ελεύθερο θέατρο.

Μεταξύ άλλων οι παραστάσεις που έχει σκηνοθετήσει είναι: «Η Νεράιδα» του Ζ. Ζιρωντού, «Πάμε πρόβα» σε κείμενα του Αρκά, στο Δημοτικό Θέατρο Αμπελοκήπων, «Η Πόλις» σε ποίηση Κ.Π. Καβάφη στο Κρατικό Ωδείο και στο στούντιο «Πλεύσις», «Μίλαν Κούντερα 1- 0» στο ΒΟΟΖ, 2010, «Η χώρα των ονείρων μας» στο θέατρο Αθήναιον, «Η ρομαντική μου ιστορία» στο ΚΘΒΕ, «UpOla» στο ΚΘΒΕ, «68 στιγμές και όνειρα» στο θέατρο Εγνατία, «Επικίνδυνο Παιχνίδι» διασκευή πάνω στο (Two for the seasaw) του Ουιλ. Γκίμπσον στο Μουσείο Τεχνών Ζαμπέλα και πολλές άλλες...

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων οι «Σχεδόν ποτέ» σε σκην. Ν. Περάκη, L.A.P.D. σε σκην. Σ. Μπλάτσου, «Σιωπηλός δρόμος», σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη και κινηματογραφικές, μεταξύ των οποίων οι «Αν μ’ αγαπάς» Σκην. Χρ. Κετικίδης (Λεωνίδας Α΄ Ρόλος), «Κάτω απ’ το μακιγιάζ σου» σε σκην. Β. Σειτανίδη (Β΄ρόλος), Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, υποψήφιος για βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου, «Πρόσκληση σε δείπνο».

Διδάσκει υποκριτική, αυτοσχεδιασμό και στοιχεία σκηνοθεσίας σε θεατρικά εργαστήρια και Δραματικές Σχολές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία. Συνιδρυτής και σκηνοθέτης της εταιρείας τέχνης “Άνευ προηγουμένου”. Ιδρυτής, πρόεδρος, παραγωγός και σκηνοθέτης της εταιρείας τέχνης, “Άνω Θρώσκω” στη Λευκωσία. Συνεργάτης και σύμβουλος για θέματα πολιτισμού και θεάτρου στο Φεστιβάλ Ανδραβίδας - Κυλλήνης.