Γη της Ελιάς: Μπαίνει στη σειρά η Νίκη Παλληκαράκη - Ο μυστήριος ρόλος που θα παίξει

Τα πάνω κάτω στη σειρά του Mega

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Μπαίνει στη σειρά η Νίκη Παλληκαράκη - Ο μυστήριος ρόλος που θα παίξει

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Mega Γη της Ελιάς. Μαζί με την είσοδο του Βασίλη Μίχα στη σειρά, θα δούμε και την Νίκη Παλληκαράκη, η οποία θα έχει έναν πολύ μυστήριο ρόλο.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, η Νίκη Παλληκαράκη πρόκειται να ενσαρκώσει την Φανή Αναστασίου, μία δικηγόρο, η οποία πριν από κάποια χρόνια υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης.

Η συνάντησή της με τον Ισίδωρο στη Γη της Ελιάς

«Λέγομαι Ισίδωρος Βρεττάκος και είμαι ο πατέρας της Αντιγόνης», της αναφέρει, η οποία μόλις μαθαίνει ποιος είναι θυμώνει: «Σας παρακαλώ, δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Φύγετε αμέσως και μην ξανάρθετε εδώ και προπάντων μακριά από το παιδί μου!», του λέει εξοργισμένη.

Νίκη Παλληκαράκη Γη της Ελιάς

Λίγο αργότερα η Φανή Αναστασίου, μετά τη συνάντηση με τον Ισίδωρο, πηγαίνει στο Σούνιο για να δει τη Μαρία και να μιλήσουν γι’ αυτά που συμβαίνουν και την έχουν θορυβήσει.

Εκεί εμφανίζεται η Αντιγόνη και οι δύο γυναίκες συναντιούνται μετά από έξι χρόνια. Την ίδια στιγμή όμως ο Ισίδωρος δεν το βάζει κάτω. Οχι μόνο δεν φεύγει όπως του ζήτησε η θετή μητέρα του παιδιού, αλλά στήνεται έξω από το σπίτι της Φανής και βλέπει για πρώτη φορά την εγγονή του.

Ποιες μέρες θα μείνει εκτός Mega η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόραση. Προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Την αγάπη τους οι τηλεθεατές την δείχνουν με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά. Μπορεί Σασμός και Survivor 5 να το περνάνε σε ποσοστά, ωστόσο, παραμένει σταθερό σε πολύ ικανοποιητικά για το κανάλι ποσοστά.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η Γη της Ελιάς για λίγες ημέρες μια συγκεκριμένα ημέρα θα βρεθεί εκτός MEGA καθώς το κανάλι θα κάνει αλλαγές.

Όπως ανακοινώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό από τη Κυριακή 22/5 και κάθε Κυριακή στις 21:00 θα προβάλλονται τα live του X-Factor (δείτε την ομάδα του Χρήστου Μάστορα), με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ημέρες προβολής της "Γης της Ελιάς". Προς το παρόν, είναι άγνωστο αν θα μεταφερθεί σε κάποια από τις υπόλοιπες κενές ημέρες του προγράμματος.

MEGA Γη της Ελιάς