Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Γη της Ελιάς: Ο Βασίλης Μίχας "εισβάλει" στη σειρά - Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα

«Έρχεται ο Χρήστος, αυτή τη βδομάδα στη Γη της Ελιάς»

Γη της Ελιάς: Ο Βασίλης Μίχας
TV24 16.05.2022 10:27
Από Πέννυ Μαστοράκου

Μεταγραφή λοιπόν για τον Βασίλη Μίχα, καθώς μετά τη σειρά στο Star, αλλάζει τηλεοπτική στέγη και όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Night Out θα τον δούμε στο Mega και στη «Γη της ελιάς». Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Χρήστου, του ανιψιού του Λυκούργου, ο οποίος έρχεται από τον μακρινό Καναδά με σκοπό να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης.

Μπαίνει στη σειρά ο Βασίλης Μίχας

Ο ηθοποιός πραγματοποίησε τα πρώτα του γυρίσματα για τη σειρά και μάλιστα, θα τον δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας όπως αποκάλυψε η εταιρία παραγωγής της «Γης της ελιάς» μέσα από δημοσιεύσεις των πρώτων φωτογραφιών του Βασίλη Μίχα από τα γυρίσματα.

«Έρχεται ο Χρήστος, αυτή τη βδομάδα στη “Γη της Ελιάς”», αναφέρεται στη λεζάντα των φωτογραφιών.

View this post on Instagram

A post shared by Make It Productions (@make_it_productions)

Εμφανίζεται ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο του Φίλιππου

Την Δευτέρα 16/5, στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, η Βασιλική, αφού βρέθηκε σε κατάσταση πανικού, θα χρειαστεί να αντικρίσει και να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα του Φίλιππου. Η συνάντησή τους δεν θα ξεκινήσει πολύ καλά, ωστόσο αργότερα η λογική θα κυριαρχήσει.

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Αυτή η επίσκεψη τη βάζει σε σκέψεις, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Φίλιππος είναι συνυπεύθυνος, γιατί όφειλε να κοιτάξει πολύ προσεκτικά προτού διασχίσει τον δρόμο.

Ο Στάθης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης του και η Εύα δείχνει κατανόηση. Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό και δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί. Η Άννα στηρίζει την απόφαση της φίλης της, κάνοντας τον Αποστόλη ακόμα πιο έξαλλο.

Η Αναστασία καταλαβαίνει πως η Αθηνά της «σερβίρει» το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και έτσι αποφασίζει να το ψάξει. Ο Ισίδωρος γνωστοποιεί στην Αντιγόνη πως την αποκλήρωσε, αλλά εκείνη δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον γι’ αυτό. Η Ελένη κάνει μία ακόμα συνεδρία με τον Αλέξη, αλλά η συμπεριφορά του αρχίζει να την προβληματίζει.

Η Μυρτάλη και η Ισμήνη καλωσορίζουν στο εργαστήριο καλλυντικών, την Αλκμήνη (Αγγελική Κιντώνη), τη νέα χημικό. Η Βασιλική αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος ξυπνά και ζητά να δει την κόρη του - Έρχονται δραματικές στιγμές

Γη της Ελιάς: «Μείνε μακριά από το παιδί μου» - Επικίνδυνος πλέον ο Ισίδωρος

Share